101 Gerilla Álláskeresési Stratégia – INGYENES KÖNYV
Ahhoz, hogy ne csak álláshirdetésekre pályázz eredménytelenül!

Találd meg az utat az álláshoz,
küldd el az önéletrajzod
és nyerd el álmaid állását…

 

Találj új állást gyorsabban!

  • Ismerd meg a 101 alig használt, de szokatlanul eredményes álláskeresési technikákat, és soha nem fogsz arra panaszkodni, hogy "nincs elég állás, amit megpályázhatnék"...

  • Rengeteg elhelyezkedési tippet találsz benne!

  • Kevesen használják, előnyre teszel szert a többiekkel szemben, ha ismered és alkalmazod ezeket!

  • Ráadasul most INGYENES a KÖNYV!

101 Gerilla Álláskeresési Stratégia 1 Ft
Kérem, hogy válassza ki a terméket!
Hogyan szeretnél fizetni?
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

“Az álláskeresők többsége csak álláshirdetésekre pályázik, holott az állások 20-25 %-át töltik csak be álláshirdetések útján. Ha gyorsabban akarod megtalálni az új állásodat, akkor okosabban kell állást keresned. Ebben nagy segítség neked ez a könyv.” – Baráth András

Odaadom neked ingyen a könyvet,
csak a szállítási díjat kell állnod. Megéri?

Siess, az ingyenes ajánlat nem tart sokáig!

Miben fog Neked segíteni ez a könyv?

megismersz kimagaslóan eredményes álláskeresési technikákat

fel tudod deríteni a neked való, betöltendő állásokat

egy valóságos “állásvadász” arzenált ismersz meg

rálelsz a rejtett állásokra

a meghirdetett állásokat is jobb eredménnyel ostromolhatod

A 101 Gerilla Álláskeresési Stratégia c. könyvből
megtudod, hogy:

1. Melyik a második legeredményesebb álláskeresési technika a személyes kapcsolatok mobilizálása után? (Tipp: nem az álláshirdetések!)

2. Melyik közösségi oldalon és melyik eszközzel tudod kilistázni az ismerőseid ismerőseit, akik egy adott cégnél dolgoznak?

3. Hogyan tudod az állásportálokon kilistázni CSAK azokat az álláshirdetéseket, amelyeket közvetlenül munkáltatók adtak fel, és nem pedig állásközvetítők?

4. Melyik az az állásportál, amelyet nagyon sok álláskereső mellőz, pedig jelenleg is 2500 álláshirdetés van fent rajta, kizárólag munkáltatóktól? Ezek kizárólag 30 napnál frissebb álláslehetőségek!

5. Milyen kulcsfontosságú feladatra kellene használnod az állásportálokat, ha nem arra, hogy megpályázz egy állást? Ezzel kellene kezdened az álláskeresést!

6. Hogyan találhatod meg a lakóhelyedhez közeli kis- közép- és nagyvállalatokat, amelyek a Te szakterületednek megfelelő állásokat kínálhatnak?

7. Melyik az a kis- és középvállalati szegmens, ahol NEM zsebbe fizetnek? A KKV-k ezen csoportja a legjobb munkáltatók közé tartozik – íme 9 weboldal, amelyen az összes ilyen céget kilistázhatod!

8. Melyik az a weboldal, ahol 30 multinacionális vállalat összes magyarországi állásajánlatát megnézheted, elsősorban olyanokat, amelyek állásportálokon nem is elérhetők, és a Google-ban sem tudsz rájuk keresni?

9. Milyen udvarias technikával érheted el, hogy felhívd magadra egy munkaközvetítő figyelmét, ráadásul úgy, hogy mindeközben még az álláshoz kapcsolódó legfontosabb elvárásokat is megismered?

10. Melyik az a 4 legfontosabb technika, amellyel meglehetősen pontos fizetési információt szerezhetsz a megpályázandó állással kapcsolatban?

11. Mi az egyszerű, de elengedhetetlen dolog, amit nem szabad kihagynod, ha közvetlenül pályázol egy vállalathoz?

12. Melyik forrásban találod meg az ország legemberségesebb munkáltatóit, köztük kis- és nagyvállalatokat, állami- és magáncégeket?

13. Hogyan listázhatod ki Magyarország 47 legfontosabb iparágának összes jelentősebb vállalkozását egy alig ismert, de elképesztően gazdag ingyenes forrásból?

14. Ha állásbörzén veszel részt, mi a legfontosabb feladatod? (Tipp: nem állásra jelentkezni, hanem…) Apropó, melyik az az állásbörze, amelyen gyaníthatóan nem veszel részt, pedig kellene?

15. Hol található kb. 200 gyakornoki álláshirdetés végzős hallgatóknak és pályakezdőknek?

Ez csak egy kis ízelítő, de ezen kívül még 86 nélkülözhetetlen tippel leszel gazdagabb…