Mitől jó, és mitől gerilla egy önéletrajz? – Duna TV interjú felvétel

Írta: Baráth András  |  2017. március 08.  |  c 2 hozzászólás

A Duna TV Család-Barát című műsorának vendége voltam, ahol arról beszélgettünk, milyen egy jó önéletrajz, mitől igazán gerilla egy önéletrajz. Szó volt arról, mennyire szabad kozmetikázni, esetleg ferdíteni a pályázati anyagainkban. Kattints a képre és nézd meg a videót >>

Szeretnél további segítséget kapni a sikeres álláskereséshez? Hallottál már a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubról? Ez a klub egy közel 30 oktatóanyagból álló tudástár, ahol minden információt megkapsz ahhoz, hogy az álláskeresésed mielőbb sikeres legyen.

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Veress András
2017. március 8. szerda 14:37

Kedves András!

Érdekelt a gerilla önéletrajz, de már nem hiszek benne. 61 éves vagyok - 4 diplomával - és már több év óta nem tudok elhelyezkedni, pedig még van 3 évem a nyugdíjig. Vagy tulképzett vagy idős vagyok. Ezek a sztenderd kifogások, ha egyáltalán vannak.
Ezért nem jelentkeztem a tanfolxamodra.

Üdv és sok sikert: Veress András

Válasz

János
2017. március 8. szerda 19:04

tetszettek a képek és a kommentek

Válasz

Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája
Ingyenes e-book tanulmány
A pályázók 99%-a 5 tipikus hibán bukik el. Ha figyelsz arra, hogy ezeket a hibákat NE kövesd el, akkor:
  • biztosan NEM KERÜL rögtön a KUKÁBA a pályázatod,
  • az ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • MEGNYERED a toborzók figyelmét,
  • és TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni.
Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája e-book

Gerilla Önéletrajz Tippek

Ingyenes önéletrajzíró tanfolyam ajándék tanulmánnyal. Kérd el most!

Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az email címed!