Ne engedd, hogy megtörjenek!!

Írta: Baráth András  |  2016. november 18.  |  c Nincs hozzászólás

Ebben a videóban egy megdöbbentő történetről számolok be, ami a múlt hétvégén zajlott le a szemem előtt… A szívem szakadt meg, és mélységesen felháborított, hogy ilyen megalázó módszereket még ma is alkalmaznak.

Újdonság…

Ha állást keresel, vagy állásváltáson gondolkozol, akkor Téged is szeretettel várlak a vadonatúj online tréningünkre, melynek címe: “HOGYAN TALÁLD MEG A NEKED VALÓ ÁLLÁST, AMIBEN AZT CSINÁLHATOD, AMIT SZERETSZ, ÉS EZÉRT RENDESEN MEG IS FIZETNEK”.

Az online tréninget jövő szerdán, azaz 2016. november 23-án délután 17:30-tól 19:00 óráig tartjuk Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőmmel. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérlek, a regisztrációhoz kattints ide >>

Üdv:
András

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája
Ingyenes e-book tanulmány
A pályázók 99%-a 5 tipikus hibán bukik el. Ha figyelsz arra, hogy ezeket a hibákat NE kövesd el, akkor:
  • biztosan NEM KERÜL rögtön a KUKÁBA a pályázatod,
  • az ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • MEGNYERED a toborzók figyelmét,
  • és TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni.
Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája e-book

Gerilla Önéletrajz Tippek

Ingyenes önéletrajzíró tanfolyam ajándék tanulmánnyal. Kérd el most!

Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az email címed!