Új senior karrier-tanácsadó a Gerilla Önéletrajz Műhelynél

Írta: Baráth András  |  2018. február 09.  |  c 1 hozzászólás

Örömmel adjuk hírül, hogy bővült a Gerilla Önéletrajz szakmai csapata. Februártól Törő Edina a Gerilla Önéletrajz Műhely senior karrier-tanácsadója, aki több mint 20 éve dolgozik HR területen, ebből 13 évet HR vezetőként.

 

Edina munkáltatói oldalon olyan cégeknél dolgozott, mint a UPC, a Budapest Bank, az Avis nemzetközi szolgáltató központ és az Accor szállodalánc – ez utóbbinál regionális HR vezetői feladatokat is ellátott.

Kiválasztás és interjútechnikák terén is széleskörű tapasztalattal rendelkezik, hiszen az Adecco Magyaroszágnál a közvetítési üzletágának vezetése mellet karrier tanácsadással is foglalkozott, valamint a General Electric szolgáltató központjának kiszervezett toborzási csapatát vezette az Alexander Mann Solutions keretein belül, ahol egy év alatt több mint 1000 munkavállaló felvételéért felelt.

Dolgozott  az USA-ban is, a luxus hajóutakat szervező Princess Cruises HR csapatában. Az elmúlt években pedig főleg projekten dolgozott HR vezetőkét és karrier tanácsadóként, tovább mélyítve tapasztalatait a munkavállalók egyéni fejlesztésében és támogatásában.

A szakmai tapasztalatához hasonlóan Edina a tanulmányai terén is sokoldalú ismeretekkel rendelkezik:  alapvégzettségét az ELTE-n tanárként szerezte,  majd a Pécsi Tudományegyetemen munkajogi tanácsadóként végzett, emellett a Közép-Európai Egyetemen és az amerikai Cornell University-n szerzett másoddiplomát HR menedzsment témában.

Edina képzett coach is egyben, az itthon egyik legelismertebb Nemzetközi Coach Egyesület ( ICF ) coach képesítését szerezte meg.

Edinával az elmúlt időszakban már számos tréninget és tanácsadást tartottunk közösen, így a Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési technikákat is megismerte. Biztos lehetsz benne, hogy a tanácsadásaink és tréningjeink során egy kivételes tudású, és mindemellett egy kedves, támogató szakembertől tanulhatsz. ››Edinához személyes konzultációra itt tudsz jelentkezni

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!

A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjuk kulturált hozzászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.


Éva
2018. február 12. hétfő 18:01

Miért nem inkább az önéletrajzát böngészhetjük tanulságul 😊?

Válasz

Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves?
LETÖLTHETŐ INGYENES TANULMÁNY
Íme 5 bevált tipp, amiről minden 40-45 feletti álláskeresőnek tudnia kell. Ha elolvasod és kipróbálod ezt az 5 egyszerű szabályt, akkor:
  • az ÉLETKOROD NEM LESZ többé AKADÁLY az álláskeresésben,
  • könnyedén rá fogsz találni a NEKED VALÓ ÁLLÁSOKRA,
  • MEGFIATALÍTOTT ÖNÉLETRAJZODDAL KI FOGSZ TŰNNI a tömegből,
  • és sokkal TÖBB ÁLLÁSINTERJÚRA fognak behívni, mint korábban bármikor.
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book
Mindjárt kész vagyunk! Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, majd kattints a gombra!
Hogyan keress állást, ha elmúltál 40-45 éves e-book

Kérlek, add meg az email címed, ahová elküldhetem a 40-45 év felettieknek szóló álláskeresést segítő tanulmányt.

Kérlek, add meg a nevedet
Kérlek, add meg az email címedet
Adataidat nem adom ki senkinek.