Önéletrajzírás tantermi képzés

Gyere el az egynapos Gerilla Önéletrajzírás tantermi képzésére ahol nemcsak megtanítalak arra, hogyan írj állásszerző önéletrajzot és kísérőlevelet, hanem együtt meg is írjuk ezeket ott a helyszínen.

Gerilla Önéletrajz Edzőtábor

Neked mi okozza a legnagyobb gondot az önéletrajzod elkészítésekor? Az hogy, hogyan kezeld a kényes részeket? Vagy még azt is nehéz eldöntened, hogy milyen állásra tudnád legjobban eladni a tapasztalatodat?

Mindenkinek van valami hibája. És ez igaz a pályafutásunkra is. Amikor személyes konzultációra jön hozzám valaki, két dologban tudok neki igazán segíteni azon túl, hogy megírom az önéletrajzát.

  1. Segítek kiválasztani azt a pozíciót vagy szakterületet, ahol a legnagyobb eséllyel, a leggyorsabban és a legmagasabb fizetéssel el fog tudni helyezkedni.
  2. Másrészt kezelési útmutatót adok arra, hogyan hidalja át az ügyfelem a pályafutásában lévő vargabetűket, azaz az olyan kitérőket, szüneteket, amelyek úgy egyszerűen bemutatva hátrányt jelentenek egy álláskeresőnek.

Ha úgy gondolod, hogy személyesen Neked is többet tudnék segíteni a legmegfelelőbb pozíció kiválasztásában illetve a legnagyobb problémát jelentő karrier gócpontok bemutatásában, akkor érdemes tovább olvasnod.

Bemutatkozik a Gerilla Önéletrajz Edzőtábor

Sokat gondolkoztam azon, hogyan adhatnám át még több álláskeresőnek azokat a tanácsokat, amelyeket a négyszemközti személyes konzultáción osztok meg ügyfelemmel. Arra jutottam, hogy erre a gerilla önéletrajzok technikáját megtanító, zárt, kiscsoportos képzés lenne a legalkalmasabb.

Miért edzőtábor?

Ennek a tantermi képzésnek azért adtam a Gerilla Önéletrajz Edzőtábor nevet, mert ez egy személyre szabott, egyedi gyakorlati oktatás lesz. Hasonlóan egy edzőtáborhoz, nemcsak én fogok dolgozni, hanem mindannyian. Ugyanis az elméleti ismeretek átvétele után, felgyűrjük az ingujjakat, és együtt megírjuk az gerilla önéletrajzodat.

Ez a tantermi oktatás olyan interaktív elemeket is tartalmaz, amelyben személyre szabott válaszokat kapsz egyedi, álláskereséssel kapcsolatos specifikus kérdéseidre.

Ki lesz az edző?
Kovács Rozália

Kovács Rozália

Az önéletrajzírás tréninget Kovács Rozália fogja tartani. Rózsa, a Gerilla Önéletrajz Műhely senior elhelyezkedési tanácsadója. 8 évig beszerzőként dolgozott a szentgotthárdi Opel gyárban, majd az Opel anyacégénél, a General Motors regionális központjában, mielőtt úgy döntött, hogy a HR területre vált. Ennek már több mint 13 éve, és azóta egy rendkívül sikeres személyzetis pályát járt be.

A 13 év alatt Rózsa dolgozott multinacionális cégeknél és cégekkel, kis- és közép-vállalatokkal, állami és magyar cégekkel, zöldmezős cégek felépítésében és meglévő cégek átszervezésében a legkülönbözőbb iparágakban. Személyzetis pályája során kb. 100.000 önéletrajzot dolgozott fel, és több mint 10.000 (!) jelöltet interjúztatott.

Miért érdemes részt venned a tréningen?

Biztosan Te is átélted már, hogy mennyire magányos tevékenység az álláskeresés. Egyedül kell szembe nézned a kiválasztással, kilátástalansággal, a kudarcokkal, az elutasításokkal. És nincs senki melletted, aki érdemben tudna segíteni.

A Gerilla Önéletrajz Edzőtáborban azonban végre Te is a legjobb körülmények között készülhetsz erre az embert próbáló küzdelemre, ami szó szerint létkérdés. Nemcsak Rózsa kolléganőm lesz ott melletted edzőként és tanít meg azokra a technikákra, amikkel már sok-sok ügyfelem sikeresen talált állást. Hanem ott lesznek a többi álláskeresők is a csoportban, akiknek tapasztalatából, meglátásaiból én is rengeteget szoktam tanulni.

Képzeld csak el, amikor a legkülönfélébb tapasztalattal rendelkező álláskereső kollégáid is elmondják véleményüket az önéletrajzod egy szeletével vagy éppen egy fontos kérdéseddel kapcsolatban! Olyan dolgokra is rá tudnak világítani, amire lehet, hogy Te nem is gondoltál volna.

De a legfontosabb, hogy Rózsa vezetésével a nap végére megírjtátok az önéletrajzodat és a kísérőleveledet. Másnap pedig magabiztosan, újult erővel állhatsz oda az álláskeresés startvonalához. Ráadásul olyan tudással felvértezve, ami magabiztosabbá és eredményesebbé tesz.

 

“Végre választ kaptam álláskeresési kérdéseimre.”

Gerilla Önéletrajz Edzőtábor

 

“Igazából jó lett volna már valakivel megbeszélni, hogy egy adott helyzetben mit és hogyan érdemes alkalmazni, mire érdemes odafigyelni. Ezért természetszerűen merült fel bennem az igény, hogy részt vegyek az önéletrajzírás tréningen.

Érdemes volt eljönnöm a képzésre, mert ezekre a kédésekre választ is kaptam, másrészt több olyan egyéb téma is szóba került, amelyek addig nem is jutottak eszembe.

Nagyon sok példát tudnék mondani, amelyeket hasznosnak találtam. Kiemelve talán az egyik legfontosabb, hogy a pályafutásomban lévő kényes helyzeteket hogy lehet jobb megvilágításba helyezni, anélkül, hogy a lényeget elferdítenénk. Ez nagyon sok embernek okoz problémát, mint például egy hosszabb munkahely-kiesés vagy a nőknék GYED-ről való visszatérés.

A másik fontos elem volt a kísérőlevél használata. Eddig azt gondoltam, hogy ha az önéletrajzot összeraktam, akkor már készen is vagyunk. Másrészt mindig is nehézséget okozott, hogy mit is írjak a kísérőlevélbe.

De még ennél is nagyobb hatással volt rám, hogy hasonló helyzetben, hasonló igényekkel rendelkező álláskeresővel találkozhattam. Éppen ezért tudtunk egymásnak is tanácsot adni a négyszemközti vagy kiscsoportos feladatok során.“

~ Bara-Erdős Gábor

Szeretnék jelentkezni >>

Vajon Neked szól a Gerilla Edzőtábor?

Kinek érdemes eljönnie erre az 1 napos, intenzív önéletrajzíró tréningre? Milyen kérdésekre kaphatsz majd választ?

  • Aktív, tapasztalt szakembereknek – Helyén a karriered, de szeretnél váltani? Hogyan mutasd be azt, hogy Te jó jelölt vagy, és nem kényszerből akarsz lépni? Vagy a juttatásaiddal vagy elégedetlen, és emiatt keresel új állást?
  • Kismamáknak – hogyan helyezkedj el jó néhány év kihagyás után? Felhívd-e a figyelmet a gyerekedre az önéletrajzban, vagy inkább hallgasd el?
  • Középkorúaknak, idősebbeknek – beleírod-e a korodat az önéletrajzba, vagy megpróbálod elrejteni? Csatolj-e fényképet az önéletrajzhoz? Hová érdemes pályáznod?
  • Túlképzetteknek – beleírd-e az összes végzettséged az önéletrajzba? Ha lentebb adod a fizetési elvárásodat, vajon nőnek az esélyeid? Hogyan tudod már az önéletrajzban kiküszöbölni, hogy megbélyegezzenek a túlképzett jelzővel?
  • Pályamódosítóknak – új szakterületre pályázol, de nem szeretnél a nulláról kezdeni? Hogyan győzd meg a leendő munkáltatód, hogy érdemes tenni veled egy próbát, mert a korábbi tapasztalatodra nagyban fogsz tudni építeni?

Sajnos ma nem ritka, hogy valaki akár 8-10 hónapon keresztül sem talál állást. Ha már Téged is érintett a hosszú ideig tartó álláskeresés, akkor biztosan Te is érezted már, hogy valamin változtatni kellene.

Olyan önéletrajzra van szükséged, ami több bizalmat épít, Téged potenciális jelöltként tüntet fel, több állásinterjú behívást eredményez! Erre jó megoldás, ha eljössz a Gerilla Önéletrajz Edzőtáborba.

Szeretnék jelentkezni >>

Mit fogsz tanulni a Gerilla Edzőtáborban?

Ezen a napon arról lesz szó, hogy az önéletrajzban hogyan kell ELADNOD magad. Arról a különleges önéletrajzírási szemléletmódról, amellyel ügyfeleim már több száz állást nyertek el. Most szeretném Neked is megtanítani ezeket a technikákat.

Íme a Tematika:

Bemutatkozik a Gerilla Önéletrajz

Mi a baj a hagyományos önéletrajzzal?
Milyen stílusú önéletrajz illik hozzád?
Hogyan illeszkedik a gerilla önéletrajz az álláskeresés folyamatába?

Önéletrajzírási előkészületek

Milyen állásban tudnál a leggyorsabban elhelyezkedni?
Mik azok az erősségeid, amelyeket előtérbe kell majd állítanod az önéletrajzban?
Konkrét karriercél és megpályázandó állás definiálása

A Gerilla Önéletrajz építőelemei

A gerilla önéletrajz eszköztár bemutatása.
Hogyan tudod hitelesen bemutatni a fontosabb készségeidet?
A szakmai tapasztalat bemutatásának művészete.
A vizuális figyelemkeltés.
Mit ne írj bele az önéletrajzba?
Önéletrajz különleges helyzetben lévő álláskeresőknek: pályakezdőknek, kismamáknak, középkorúaknak, pályamódosítóknak.

Az önéletrajz elengedhetetlen kiegészítője

Hogyan írj könnyen és gyorsan kísérőlevelet?
A kísérőlevél 6 legfontosabb összetevője.
A levél zárása: interjú generátor.

Hogyan használd a gerilla önéletrajzot?

Logisztika: a célba juttatás művészete.
Hogyan pályázzunk álláshirdetésre?
Hogyan küld el a jelentkezésed, ha nincs állás meghirdetve a cégnél?
Hogyan kövesd a pályázatod beadás után?

Gerilla Álláskeresés technikák

Hogyan derítheted ki a szakmai vezető nevét?
Így használd a közösségi oldalakat álláskeresésre!
Teendők állásinterjú előtt és után.

Vállalod ezt a felkészítést azért, hogy ütős önéletrajzod legyen?

Szeretnék jelentkezni >>

Mikor és hol lesz a Gerilla Önéletrajz Edzőtábor?

A Gerilla Edzőtábor helyszíne: 1096 Budapest Vendel utca 11.

A Gerilla Önéletrajzíró Edzőtábor időpontjai:

2012. november 10. szombat, 9:30 – kb. 17:00
2012. december 1. szombat, 9:30 – kb. 17:00

A helyszín: 1096 Budapest Vendel utca 11.

Az edzőtábor egy egynapos tréning tele gyakorlati útmutatókkal, ahol nemcsak önéletrajzírási tippeket fogsz hallani, hanem megoldást kapsz álláskeresési nehézségeidre is.

Érdemes eljönnöd, ha bizonytalan vagy abban, hogy hogyan mutasd be legelőnyösebben a tapasztalataidat. Itt nemcsak elmélet lesz, hanem önéletrajzírási gyakorlat is. Olyan igazi tanulságos történeteket ismerhetsz meg, amelyekből tanulva Te is sokkal gyorsabban tudsz állást találni.

Számítunk Rád akkor is, ha nem tudod, hogyan is kezdj hozzá az álláskereséshez, mert még sohasem kellett állást keresned. A tréningen gyorsan megtanulhatsz olyan praktikus, a gyakorlati életben azonnal alkalmazható eszközöket, amelyeket a személyes konzultáción részt vett ügyfeleim már sikeresen alkalmaztak.

Kiscsoportos képzés, korlátozott létszámmal

Szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy az egynapos tantermi képzés létszáma korlátozott, egy alkalomra legfeljebb 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

A létszámkorlátozásnak az az oka, hogy itt nemcsak előadásokat fogsz hallani. A képzés lényege az interaktivitás, tehát hogy részletesen válaszolok a felmerülő kérdésekre, és átbeszéljük a problémáidat. Ezen kívül több csoportos gyakorlat is lesz, amit ennél magasabb létszámnál már nehéz megtartani.

Tehát legfeljebb 20 fő résztvevőnél tudom garantálni, hogy mindenki választ kap a kérdéseire, és megkapja az ehhez szükséges figyelmet.

Szeretnék jelentkezni >>

Korrekt, de mennyibe kerül?

Ha egy négyszemközti személyes konzultációt követően én írom meg az önéletrajzodat vagy kísérőleveledet, akkor ezért a szolgáltatásért 49.990 Ft-ot kellene fizetned.

Ezzel szemben a Gerilla Edzőtáborban 1 nap alatt felkészítelek az állásszerző önéletrajzok minden stratégiájából. 8 tanóra alatt képezlek ki hatékony önéletrajzíró módszerekből, mindezt persze nem kettesben, hanem csoportosan, de a személyes konzultációmnál olcsóbban.

A Gerilla Önéletrajz Edzőtábor részvételi díja: 39.990 Ft.

Azonban ha 2012. november 7. délig jelentkezel még idei időpontokra, akkor megspórolhatsz 10.000 Ft-ot, mert így mindössze 29.990 Ft a részvételi díj.

Az egynapos tantermi képzésen megtanítom Neked az eredményes önéletrajzok és kísérőlevelek titkát, és megtanítalak a legjobb álláskeresési technikákra. Mindezt persze nem kettesben, hanem csoportosan, de a személyes konzultációmnál jóval olcsóbban.

A megrendelést követően 5000 Ft előleg átutalására foglak kérni. A részvételi díj fennmaradó részét, 24.990 Ft-ot pedig elég lesz a tréning napján magaddal hoznod.

A Gerilla Edzőtábor egyik legnagyobb előnye, hogy élőszóban kapod meg a legjobb gerilla önéletrajz technikákat, amelyeket már másnap alkalmazni is tudsz. Nem kell kísérletezéssel, próbálgatásokkal napokat, heteket eltöltened, mire magadtól rájössz, hogyan is kell megírni egy megnyerő önéletrajzot.

Fazekas SándorA személyes tanácsadás előnye:

Professzionális segítséget kaptam Andrástól olyan technikákkal, melyek egy
részét ugyan ismertem, de korábban nem mertem volna felvállalni. És megismertem egy olyan trükköt is, amely lenyűgözött. Mindig 
felháborítanak azok a dolgok, amelyeket nekem kellett volna kitalálni.

Egyébként aki ilyen önéletrajzot készít, jól válogassa meg, hogy hová és hány 
helyre adja be!

Minden elküldött önéletrajzra reagáltak, olyan helyre is behívtak egy
 beszélgetésre, ahol egyből azzal kezdték, nem ilyen szakembert kerestek, de
 ennek ellenére az egyórás interjút végigcsináltuk.

További sikereket kívánok, én már tudom, hová küldjem az ismerőseimet, ha
 hasonló helyzetbe kerülnek!”

~ Fazekas Sándor, informatikus

Szeretnék jelentkezni >>

Dupla garancia: Te csak nyerhetsz

Pénz-visszafizetési garancia 1: Ha a tréning első 3 órája után úgy gondolnád, hogy nem azt nyújtjuk, amit vártál, akkor nyugodtan menj haza, és mi visszautaljuk Neked a teljes részvételi díjat.

Pénz-visszafizetési garancia 2: Ha a tréningen tanultak sem segítenek több állásinterjúhoz és egy új álláshoz jutnod 3 hónapon belül, akkor jelezd ezt nekünk 3 hónap után, de maximum a tréninget követő 6 hónapon belül, és visszautaljuk a teljes részvételi díjat.

2 különleges ajándék

Ha 2012. november 7-én kedd este éjfélig leadod a jelentkezésed a novemberi vagy decemberi egynapos tantermi képzésre, ajándékba kapod a Megnyerő Állásinterjú Módszerek oktatóanyagot (érték: 24.990 Ft helyett ingyen). Ha pedig ez már megvan, akkor a tréning árából további 10.000 Ft kedvezményt kérhetsz, és mindössze 19.990 Ft-ért vehetsz részt a térningen.

Kérlek, jelentkezéskor jelezd a “megjegyzések” rovatban, hogy az ajándék állásinterjú oktatóanyagot, vagy a további 10.000 Ft kedvezményt kéred.

Mind az ajándék állásinterjú oktatóanyagért, mind a 10.000 Ft kedvezményért 2012. november 7. kedd estig le kellene adnod a jelentkezésedet a lap alján található űrlap kitöltésével.

30 perc négyszemközti tanácsadás ingyen

Ajándék

Íme a második különleges ajándék: minden tréning résztvevő ajándékba kap egy 30 perces személyes, telefonos tanácsadást, melynek értéke 7.500 Ft, de most ingyenes.

A konzultációt Kovács Rozália senior elhelyezkedési tanácsadó kolléganőm fogja tartani telefonon. A négyszemközti tanácsadás célja, hogy a tréning után átnézzük, és véleményezzük az átalakított önéletrajzodat. (Ezért arra fogunk kérni, hogy konzultáció előtt küldd el a tréning alapján átalakított önéletrajzodat és kísérőleveledet.)

A tanácsadás másik célja, hogy ha olyan személyes / egyedi problémád van, amelyet a tréningen nem akartál felhozni, vagy nem tudtunk vele kellő részletességgel foglalkozni, akkor annak megbeszélésére mindenképp szánjunk elég időt.

Így biztos lehetsz benne, hogy a Gerilla Önéletrajzírás tréningen és az azt követő négyszemközti konzultáción az összes fontos álláskeresési problémádra választ illetve javaslatot kapsz. Az ajándék négyszemközti telefonos tanácsadás csak a 2012. november 7-én éjfélig beérkezett jelentkezések mellé jár, és csak a 2012. novemberi és decemberi tréning időpontra érvényes.

Ne hagyd elveszni ezt a full-extrás segítséget, jelentkezz most, mielőtt betelnek a helyek. A két bónusszal tehát összesen 22.490 Ft ajándékot kapsz meg ingyen.

 

Jelentkezz most!

Szeretettel várlak az egynapos Gerilla Önéletrajz Edzőtáborba a budapesti tantermünkben november 10-én vagy december 1-jén.

A részvételi díj 29.990 Ft, mely magába foglalja az ajándék Megnyerő Állásinterjú Módszerek c. oktatóanyagot (24.990 Ft helyett ingyen), és az ajándék személyes telefonos tanácsadást is (7.500 Ft helyett ingyen). Ha már megvásároltad az állásinterjú oktatóanyagot, akkor további 10.000 Ft kedvezményre vagy jogosult a részvételi díjból.

Gerilla Edzőtábor Jelentkezés

Igen, én is szeretnék ütős önéletrajzot, és el akarom sajátítani a Gerilla Önéletrajz Módszereket, hogy olyan önéletrajzom legyen, amivel sokkal több állásinterjúra fognak behívni.
Kérlek, hogy válaszd ki az időpontot vagy a más időpont érdekelne lehetőséget!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Postázási cím (ahová levelet küldhetünk)
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Számlázási adatok (ha más mint a fentiek)

Mi fog történni a jelentkezés után?

Baráth András

Baráth András

A jelentkezés után küldök majd egy üzenetet, amely tartalmazza a bankszámlaszámot, ahova az 5000 Ft előleget kell átutalnod. Ha esetleg mégis közbe jönne valami, semmi gond, mert a részvételedet a kiválasztott tréning napját megelőző 72 óráig tudod lemondani. Ebben az esetben természetesen visszautaljuk Neked a befizetett előleget.

Regisztrációd véglegesítéséhez, és az ajándékokra való jogosultsághoz szükség van az előleg átutalásához. Amint beérkezik hozzánk az utalásod, azonnal küldünk egy megerősítő e-mailt Neked, és a Gerilla Önéletrajz Edzőtáborral kapcsolatos összes részletet (pontos időpont, helyszín, parkolás, megközelíthetőség stb.).

De előtte töltsd ki kérlek a jelentkezési lapot! Érdemes gyorsan regisztrálnod, mert a képzés után az önéletrajzodat, kísérőleveledet is átnézem.

Baráti üdvözlettel:

András