Jelentkezz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programra 50% kedvezménnyel és találd meg a Neked való állást a segítségünkkel!

Jó lenne, ha tudnál kihez fordulni kérdésekkel az álláskeresésed, karrierépítésed során? Szeretnéd, ha bármikor és bárhol hozzáférhetnél egy olyan tudástárhoz, ahol megkeresheted az aktuális problémádra, kérdésedre a választ? Szívesen csatlakoznál egy álláskereséssel, karrierépítéssel foglalkozó közösségi fórumhoz? Akkor itt a MEGOLDÁS! A program tagjaként mindig és mindenben lesz segítséged álláskeresőként és munkavállalóként egyaránt!

    Regisztrálj itt 50% kedvezménnyel    

Kedves Álláskereső, illetve Kedves Munkavállaló!

Ezzel a kettős megszólítással kell kezdenem a levelemet. Ugyanis ez az üzenet nemcsak álláskeresőknek szól, hanem olyan munkavállalóknak is, akiknek van állásuk, de szeretnének előbbre jutni. Egy nagyszerű hírem van számodra, akármelyik csoportba is tartozol.

Immár 8 éve, hogy 2009-ben elindítottam a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy álláskeresőknek segítsek mielőbb új állást találni. Ezalatt a hét esztendő alatt több ezer szakember nyerte el új állását a segítségünkkel, köztük diplomások és szakmunkások, felsővezetők és pályakezdők, versenyszférában dolgozók és állami alkalmazottak.

Az évek során egyre csak bővítettük a szolgáltatásaink körét. Kezdetben még csak az önéletrajzírás terén segítettük az ügyfeleinket, aztán ez kiegészült az állásinterjúra való felkészítéssel, álláskeresési technikák tanításával és pályaorientációval is. Ám az ügyfeleinktől úgy éreztem, hogy ennél is többre lenne szükség.

Hiszen mitől is szenved szinte minden álláskereső (és nagyon sok munkavállaló)?

Sok esetben attól, hogy nem tudja az álláskereséssel, vagy éppen a munkahelyváltással, kapcsolatos kérdéseit egy hozzáértő szakemberrel megbeszélni. Nem igaz?

Talán Te is érezted már úgy, hogy jó lenne valakivel átnézetni az önéletrajzodat. Vagy megbeszélni egy állásinterjúval kapcsolatos nehéz kérdést. Jó lenne tanácsot kérni, hogy megpályázz-e a cégen belüli vagy éppen egy másik cégnél meghirdetett állást.

De a legtöbb álláskeresőnek nincs olyan személyzetis ismerőse, akihez a fenti témákban fordulhatna. Így viszont az egész álláskeresés egy magányos küzdelem. Küzdelem a felvételi bizottságok ellen… a bizonytalanság ellen… és a kiszolgáltatottság ellen.

Megtaláltuk a leghatékonyabb segítséget

Az elmúlt években rengeteget kísérleteztünk azon, hogy mi lehet az a tanácsadási forma, amiben megfelelő mélységben tudjuk támogatni az álláskeresőket, és az állásváltáson gondolkozó szakembereket. Illetve azokat, akik jó helyen vannak, de szeretnének előrelépni a ranglétrán (és fizetésben).

És az évek alatt rájöttünk, hogy az egyik leghatékonyabb tanulási forma a távoktatást ötvözi a személyes tanácsadással: folyamatos hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, miközben lehetővé teszi, hogy egy képzett szakértő folyamatos útmutatása alapján haladj előre. És kérdezni is tudj tőle, ha kérdésed merülne fel. (Márpedig mindig felmerül egyedi kérdés.)

Ennek mintájára 2016. év elején indítottuk el a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot, ami ma már egy jóval komplexebb program lett, ezért 2017-től Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programként hívjuk, amihez azóta több, mint 1500 szakember csatlakozott.

Érdekel az Állásszerző Program >>

Miben segít neked a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program?

Bartos Marianna és Baráth András, a Gerilla Önéletrajz Műhely vezető tanácsadói

Bartos Marianna karrier-tanácsadó kolléganőmmel – aki korábban olyan cégeknek volt a HR vezetője mint a Rauch, Sió-Eches és a Johnson & Johnson – egy egész évet szenteltünk annak, hogy az álláskereséshez, illetve a karrier-menedzsmenthez tartozó legfontosabb ismereteinket szisztematikusan ledokumentáljuk.

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program egy olyan távoktatási forma, amit a legújabb technológiai fejlesztések tettek lehetővé. Gyere, klikk a képre, indítsd el a videót, melyben betekintést adok Neked a Karrier Klubunkba:


Nézzük meg most együtt részletesebben, hogyan is épül fel az Állásszerző Program, vagyis mi az a 7 nagyon fontos tanulási lehetőség, amit magában foglal:

1) Több mint 30 online videós tréning

Az Állásszerző Program gerincét az a 30 videós oktatóanyag képezi, amelyet Bartos Marianna HR vezető kolléganőmmel állítottunk össze. Minden egyes témában részletes tematikát állítottunk össze, és részben írott szövegben, nagyrészt videó-tréningek formájában lépésről-lépésre kidolgozott tananyagokat készítettünk el.

Így jött létre egy több mint 30 oktatóanyagból álló tudástár, ami hiánypótló segítséget nyújt minden álláskeresőnek. Illetve ahogy eddig is hangsúlyoztam, minden olyan szakembernek, aki jobban szeretne érvényesülni a munkahelyén. Ezek az online tanfolyamok egy zártkörű internetes felületen érhetőek el, ahol az álláskereséshez kapcsolódó szinte összes témát részletesen tanulmányozni tudod. Ezek az online tanfolyamok egy zártkörű internetes felületen érhetőek el, ahol az álláskereséshez kapcsolódó szinte összes témát részletesen tanulmányozni tudod. 

Íme néhány példa a tananyagok közül – a teljesség igénye nélkül:

 • Hogyan használd hatékonyan az internetes állásportálokat, és hogyan pályázz meg eredményesen álláshirdetéseket?
 • Minden, amit a munkaerő-közvetítőkről és munkaerő-kölcsönzőkről tudnod kell a leggyorsabb elhelyezkedéshez.
 • Hogyan írj olyan meggyőző önéletrajzot és motivációs levelet, hogy többet hívjanak állásinterjúra?
 • Pályaorientáció, avagy hogyan találd meg azt a szakterületet, ahol a legkönnyebben eladhatod magad.
 • Hogyan érdemeld ki az előléptetést a meglévő munkahelyeden, illetve hogyan pályázz meg cégen belüli álláslehetőségeket?
 • Minden, amit a kiválasztási tesztekről tudnod kell
 • Hogyan nyerhetsz el vezetői állásokat? Avagy hogyan haladj felfelé a vállalati ranglétrán – akár a meglévő munkahelyeden akár egy másik céghez pályázva?

Ez tehát csak néhány tanfolyam a több, mint két tucat téma közül, amit a zártkörű tréning felületünkön elérsz. Ezek mindegyike legalább egy óra hosszú, ám jól tagolt, és könnyen feldolgozható mini-tréning, amit akár a számítógépeden, akár a mobiltelefonodon is meg tudsz nézni.

Ezzel a szinte korlátlan tudásanyagot tartalmazó online tréning gyűjteménnyel azt az igényt elégítjük ki, hogy ha bármit részletesen tanulmányozni szeretnél az álláskeresés, illetve a munkahelyi érvényesülés témában, akkor megtalálod az erről szóló átfogó előadást a jelszóval védett internetes tréning központunkban.

Ezek a féltve őrzött oktatóanyagink, és azért roppant értékesek mert lépésről-lépésre kidolgozott útmutatót, bevált módszereket adnak ahhoz, hogy jó önéletrajzot írj, majd jól szerepelj az állásinterjún is. Ha innen tanulsz, 2-3 hónapon belül megtalálhatod és elnyerheted a Neked való állást, és lényegesebben jobb bérfeltételeket alkudhatsz ki magadnak. 

De ez még nem minden!

Érdekel az Állásszerző Program >>

2) Rendszeres internetes csoportos konzultációk

A Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program tagjainak zártkörű internetes csoportos konzultációkat szervezek, ahol Te is felteheted az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseidet, és élőben meg is válaszolom.

Ezeket a csoportos konzultációkat kéthetente tartjuk élő internetes videó-közvetítéssel, ahol teljesen interaktív módon beszélhetsz meg egy-egy fontos témát egy rendkívül tapasztalt HR szakemberrel.

Minden egyes csoportos konzultációra egy-egy 20-30 perces előadással is készülök mintegy témaindítónak, ami után akár az előadás témájában, akár attól eltérő témában is felteheted a kérdésedet hozzászólás formájában.

A csoportos konzultáción esettanulmányokat is bemutatok: sikeresen elhelyezkedő ügyfeleim álláskeresési technikáit dolgozzuk fel lépésről-lépésre, hogy ezzel is 100%-ig gyakorlati tudáshoz juttassalak Téged.

A csoportos konzultációk során  minden egyes alkalommal élő videó-közvetítésben jelentkezek, amelynek a felvételét az összes tagunk számára utólag is elérhetővé tesszük, ha esetleg valaki lemaradt volna egy konzultációról.

De várj, mert ez még mindig nem minden.

3) Zártkörű Facebook csoport a program résztvevői számára

Az élő, egész napos tantermi képzéseinken azt vettem észre, hogy az ügyfeleink egymástól is rengeteget tanulnak. Ez többféle síkon szokott megvalósulni.

A tréningjeimen gyakran vesznek részt közép- és felsővezetők, sőt személyzetis szakemberek is, akik rálátásukkal, bennfentes információkkal segítik a többi résztvevőt. Másrészt a résztvevők között megvalósuló tapasztalatcsere is nagy segítséget jelent. A legjobb csoportok a tréningek után is tartották a kapcsolatot a többi résztvevővel, megosztottak egymás között álláslehetőségeket, biztatták egymást.

Ezt a fajta támogató, egymást segítő magatartást intézményesítjük a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub Facebook csoporttal. A csoportban egy munkatársam, az úgynevezett klubvezető fog arról gondoskodni, hogy a résztvevők között online is megvalósuljon a fentebb is említett tapasztalatcsere és bátorítás.

Ha például egy ismerősön keresztük hallasz egy olyan álláslehetőségről, ami úgy érzed, hogy nem igazán Neked szól, akkor arra kérünk, hogy oszd meg ezt a többiekkel a zártkörű Facebook csoportban.

Vagy ha egy olyan munkáltatóhoz pályázol, ahol nincs személyes ismerősöd, akkor kérdezz nyugodtan körbe a csoporton belül, hogy van-e valakinek ismerőse az adott cégnél, akinek be tudna mutatni. Így tulajdonképpen megsokszorozzuk a közösség erejét a mielőbbi sikeres elhelyezkedés érdekében.

Természetesen a csoportból nemcsak álláskeresők profitálhatnak. Hiszen állásban lévő szakemberként is megkérdezheted például a többiek véleményét fizetési szintekről vagy bizonyos döntési helyzetekről, a főnököddel kialakult esetleges konfliktusokról.

A zártkörű Facebook csoport beszélgetéseihez én is rendszeresen hozzászólok, így az én támogatásomra ezen a felületen is számíthatsz. (Bár az egyéni kérdések megválaszolásának elsődleges fóruma a kéthetente, megrendezésre kerülő internetes csoportos konzultáció.)

Fontos! A zártkörű Facebook csoport kizárólag a program résztvevői számára elérhető, az itt zajló eszmecserék kizárólag a tagok számára lesz látható, így nem kell attól tartanod, hogy a tágabb nyilvánosság számára is elérhetővé válnak. Ha esetleg valaki nincs fent a Facebookon, akár célszerű csak azért regisztrálnia, hogy a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub csoportjába bekapcsolódhasson.

És ez még mindig nem minden!

4) Állandó kedvezmény szolgáltatásainkra

Tagként 20% kedvezménnyel veheted igénybe bármely további szolgáltatásunkat, ha szeretnéd:

 • 20% kedvezménnyel vehetsz részt az Önéletrajzírás és az Állásinterjú-felkészítő tréningjeinken (éves tagság választása esetén számodra a 2 tréning ingyenes 1-1 alkolommal)
 • 20% kedvezményt kapsz a 2 órás, négyszemközti konzultáció árából (ezt nagyobb távolság esetén akár Skype-on keresztül is igénybe veheted)
Ez nagyon jó! Szeretnék csatlakozni az Állásszerző Programhoz >>

5.) Éves csatlakozási lehetőség

Most lehetőséged van nemcsak havi, hanem éves tagságot is választani, amellyel:

 • havi 1000 Ft-ot tudsz spórolni a tagsági díjon (4.990 Ft helyett 3.990 Ft a havi tagsági díj)
 • 2 Baráth András által tartott tréningen ingyenesen részt tudsz venni, amely egyenként 50.000 Ft értékű (Önéletrajzírás és az Állásinterjú-felkészítő tréning)
 • Ajándékba kapod a frissen megjelent új Gerilla Önéletrajz Módszerek könyvet, a Gerilla Önéletrajz- és Motivációslevél-mintákat, a Megnyerő Állásinterjú Módszereket összesen 29.970 Ft értékben

6.) Ajándék Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv és az önéletrajz és motivációs minták (éves tagság választása esetén)

Az idén megjelent 300 oldalas könyv segítséget nyújt abban, hogyan legyen versenyképes az önéletrajzod. Ha alkalmazod a könyvben szereplő módszereket, többször és gyorsabban hívnak be állásinterjúra, és az átlagnál hamarabb, 2-3 hónap alatt tudsz majd elhelyezkedni.

A könyv mellé kapsz 26 db önéletrajz mintát, és 26 db motivációs levél mintát kinyomtatva, hogy gyorsabban, könnyebben tudd összeállítani a saját pályázatodat. Csak olvasd el, majd írd meg ezek alapján a saját önéletrajzodat és motivációs leveledet! Soha nem volt, és nem is lesz könnyebb profi önéletrajzot írni.

7.) Ajándék Megnyerő Állásinterjú Módszerek könyv  (éves tagság választása esetén)

Belegondoltál már abba, hogy sok munkahelyen miért van szükség két vagy három állásinterjúra ahhoz, hogy elnyerd az állást? Hiszen azt gondolhatnánk, hogy egyetlen találkozó alatt is meg lehet győződni arról, hogy egy jelölt rendelkezik-e a szükséges szaktudással és szakmai tapasztalattal.

Hát akkor miért vannak többfordulós állásinterjúk?

A válasz egyszerű

Egy állásinterjú során a szaktudás megléte csak a belépő. Van valami, ami ennél fontosabb, és amin valójában eldől az állásinterjú kimenetele. Ez pedig a személyiséged. Az, hogy milyen Veled együtt dolgozni. Mennyire vagy önálló. Mennyire vagy csapatjátékos. Hogyan fejezed ki magad. De még sokszor ez is kevés, mert az is fontos, hogy a leendő főnök összességében is szimpatikusnak tartson.

Miért olyan fontos ez?

Egyrészt senki nem szeret ellenszenves munkatársakkal dolgozni. Másrészt amíg a szaktudás fejleszthető, addig egy ember személyiségén nagyon nehéz, vagy talán nem is lehet változtatni.

Van azonban egy gond:

A legtöbb álláskereső a szaktudásának és tapasztalatának bemutatásával készül az állásinterjúra. De arra senki nem készül tudatosan, hogy hogyan tudna pozitív benyomást kelteni. Pedig ez lenne a fontosabb, hiszen végső soron ezen múlik a siker. Ma már olyan egyszerűen alkalmazható technikák léteznek, amelyekkel hihetetlen hatást tudsz kiváltani.

A Megnyerő Állásinterjú Módszerek tanulmányban egy fejezetben kifejezetten ezekkel a technikával foglalkozok. És még jó néhány másik olyan pszichológiai eszközt ajánlok a figyelmedbe, amivel szimpatikusabb és megnyerőbb lehetsz az állásinterjúkon.

Ha használod ezeket a módszereket, Te is közel duplájára növelhetnéd a sikeres állásinterjúk számát. Valószínű tehát, hogy nem véletlen, hogy ez a könyv a legkeresettebb a Gerilla Önéletrajz könyvek közül az utóbbi időben. Ha az éves tagságot választod, akkor ezt az extra értékes oktatóanyagot is elküldöm Neked ajándékba.  

 

Szeretném megkapni az ajándék könyveket az Állásszerző Program mellé >>

Nézd meg, mit mondanak azok, akik tőlünk tanultak az elmúlt években!

Le vagyok döbbenve a módszeredtől! Mint HR-es, már hónapokkal ezelőtt feliratkoztam a hírleveledre, és sok érdekesnek tűnő bejegyzést olvastam. GYED-ről visszatérve idén januárban szembesültem azzal, hogy már nem volt hová visszajönnöm, és megkértek, hogy keressek állást, hiszen július 1-től már fel lehet mondani a kismamáknak is. Így januárban megvettem a Gerilla Önéletrajz oktatóanyagot, több nagyon jó tanácsot beépítettem az önéletrajzomba, bár úgy gondoltam, ez lassú folyamat lesz, és talán még az idén sikerül elhelyezkednem. Az egész azonban 1 hétig sem tartott. Január 31-én, kedden megírtam az önéletrajzom, szerdán elküldtem egy állásra, csütörtökön felhívott a vezető, pénteken interjú és aznap kaptam állásajánlatot is. Mindezt úgy, hogy középkorú, kisgyermekét egyedül nevelő, túlképzett nő vagyok, akinek a szakmájában ‘Dunát lehet rekeszteni’ a rengeteg jó és állástalan szakemberrel. Köszönöm még egyszer!

Szabó Márta

Szabó Márta, Budapest

Köszönöm, hogy a segítségeddel 3 gyerekes anyukaként (GYES-ről visszatérve) is pár hónap alatt sikerült elhelyezkednem. Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamon kapott anyagaidból nyert sok lendület, friss ismeret és önbizalom nagy szerepet játszott ebben. 10 beadott pályázatomból 7-re válaszoltak, sőt amire külön büszke vagyok, hogy végül a meggyőző önéletrajzom és kísérőlevelem miatt egyetlen interjú után villámgyorsan mellettem döntöttek.

Magyar Orsolya

Magyar Orsolya, Törökbálint

Január második felében vettem részt a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningen. Február 5-én az egyik fejvadász cég, ahol már korábban regisztráltam, kérte, hogy egy vezetői pozícióra küldjek nekik egy frissített önéletrajzot, amit végül 7-én tudtam elküldeni. Ez már a gerilla módszerrel írt, az adott pozícióra szabott önéletrajz volt. 9-én keresett a cég HR vezetője, 11-ére egyeztettünk időpontot. Egy kb. 1,5 órás angol nyelven történő elbeszélgetés után, melyet a gerilla módszernek megfelelően próbáltam felépíteni, ígéretet kaptam arra, hogy két héten belül értesítenek. Este negyed hétkor csörgött a telefonom, és a cég tett egy ajánlatot, amely nagyon közel volt ahhoz, mint amit én kértem, így elfogadtam az ajánlatot. Így a Gerilla módszereknek (önéletrajz és állásinterjú) köszönhetően a lehetőség felbukkanásától számított két héten belül az előzőeknél sokkal jobb állást sikerült szereznem.

Rozsi Gábor

Rozsi Gábor, Jenő

Egy magyar tulajdonban lévő középvállalkozásnál sikerült egy ragyogó hat órás munkakört kapnom úgy, hogy minden bejött, amiket olvastam a könyvedben és a leveleidben. Jó volt megtapasztalni, hogy magabiztosabb lettem, és sokkal több szempontot is tisztábban láthattam általa, mintha csak a sajátomra fókuszáltam volna. Ez pedig segített abban, hogy megoldáscentrikusan álljak a feladathoz, és ne essek kétségbe.

Wagner Angéla

Wagner Angéla, Győr

Hihetetlen ajándékok havi és éves tagságok mellé egyaránt – 2 ajándék tréning egyenként 50.000 Ft értékben

Ajándék 1 – Az Önéletrajzírás Tantermi Képzés – értéke 50.000 Ft – HAVI és ÉVES tagság esetén is


A Gerilla Önéletrajzírás Tantermi Képzés egy egész napos, kiscsoportos élő tanfolyam, mely a következő négy modulból áll:

1) Pályaorientáció modul: Legelőször is megtanítunk arra, hogyan mérd fel, mik a piacképes erősségeid, azaz melyek azok a területek, amire van kereslet a gazdaságban, és ahol feltehetően jobb vagy, mint más álláskeresők. Hiszen ha ezekre építesz, akkor könnyebben el fogod tudni adni magad.

2) Álláskeresési technikák modul: Itt megnézzük, hogy milyen állásokra és milyen módon kell elküldened a gerilla önéletrajzodat ahhoz, hogy biztosan el is olvassák a döntéshozók. És azt is megbeszéljük, hogy egyáltalán hol találod meg ezeket az állásokat (megsúgom, nem az állásportálokon).

3) Önéletrajzírás modul: A hármas modulban együtt, fejezetenként írjuk meg az önéletrajzodat. A helyszínen ki fogunk tölteni egy speciális önéletrajzírás munkafüzetet, hogy otthon már csak be kelljen gépelned az önéletrajzodat.

4) Motivációs levél modul: Az utolsó modulban a motivációs levél megírásának technikáit vesszük át. Így már könnyűszerrel fogsz tudni olyan kísérőlevelet írni, ami valóban meggyőző, és arra ösztönzi a kiválasztást végző szakembert, hogy mielőbb állásinterjúra hívjon.

Biztos vagyok benne, ha részt veszel ezen a tréningen, Neked már nem lesz nehéz megtalálnod a számodra megfelelő állásokat, és bejutni az állásinterjúra.

Ajándék 2 – Állásinterjú-felkészítő Tantermi Képzés – értéke 50.000 Ft – HAVI és ÉVES tagság esetén is


Az állásinterjú-felkészítő tréning is egy egész napos, kiscsoportos, élő képzés, mely a következő négy modulból áll:

1) Az állásinterjú felkészülés lépései modul: Legelőször is megnézzük, hogyan készülj fel a cégből, a vezetőből, a pozícióból, és milyen kérdéseket tegyél fel az állásinterjún.

2) Meggyőzési technikák modul: Az állásinterjú tréningnek ez az egyik legfontosabb modulja. Megismertetjük veled azokat kísérletekkel alátámasztott, ám könnyen elsajátítható és alkalmazható meggyőzési technikákat, amelyeknek köszönhetően bizonyítottan hitelesebb, szimpatikusabb és megnyerőbb leszel az interjú során.

3) A leggyakoribb állásinterjú kérdések modul: Mint ahogyan a neve is mutatja, ebben a blokkban a leggyakoribb állásinterjú kérdéseket vesszük át. Sok-sok egyéni példán keresztül együtt megbeszéljük, hogy melyek a legjobb adható válaszok a legkellemetlenebb kérdésekre is.

Azokról a nehezebb szituációkról is részletesen beszélünk, hogy hogyan kezelj hazugság nélkül olyan nehéz kérdéseket, amikor a valóságban történtek kendőzetlen tálalása egyértelmű hátrányt jelenthet a megítélésedben. (pl. kisgyermek, életkor, nyelvtudás hiánya, stb.)

4) Bértárgyalás modul: Ez a modul magáért beszél, amely során az elejétől a végéig átbeszéljük a bértárgyalás folyamatát, és a legjobb bértárgyalási technikákat. Sok álláskereső nem is ismeri azokat a buktatókat, amelyek miatt évi százezres vagy vezető munkakörök esetén akár milliós nagyságrendű kompenzációtól esik el. Sőt, akár konkrét állásokhoz tartozó fizetési szintekről is felbecsülhetetlen értékű információt kaphatsz (akár négyszemközt is).

Az állásinterjú-felkészítés tréning is egy kiscsoportos tréning, ahol szerepjátékon és speciális gyakorlatokon keresztül be is gyakoroljuk, hogy az egyes válaszadási, meggyőzési vagy stresszkezelési technikákat hogyan kell a használni.

Mit tartalmaz tehát a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Program?

Nézzük meg összefoglalva, hogy mit is tartalmaz az Állásszerző Program:

 • Hozzáférés az internetes Tréning Központ tanfolyamaihoz (jelenleg 30 tanfolyam elérhető, és a tanfolyamok listáját folyamatosan bővítjük).
 • Részvétel a havonta többször megrendezésre kerülő élő, internetes csoportos konzultációkon, ahol Baráth András élőben válaszol a kérdéseidre.
 • Belépés a kizárólag a tagoknak szóló Zártkörű Facebook csoportba, ahol a többi álláskereső, illetve szakember támogatására, valamint tapasztalatára is számíthatsz.
 • Az Állásszerző Program tagjaként bármelyik további szolgáltatásunkat -20% kedvezménnyel veheted igénybe (Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő Tréning, személyes konzultáció). Éves előfizetés választása esetén ez a 2 tréning számodra ingyenes.

Jól hangzik? Akkor nézzük meg gyorsan, hogyan is lehetsz része a programnak!


Érdekel a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programja >>

Hogyan lehet csatlakozni a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz?

Sokat gondolkoztam azon, hogy milyen feltételekkel tegyem most elérhetővé a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programot. És nem voltam könnyű helyzetben.

Ugyanis már az internetes tréning központunkban lévő tanfolyamok értéke is meghaladja a 150.000 Ft-ot. (Ezeknek a tudásanyagoknak egy része korábban külön-külön is megvásárolható volt.) És akkor még nem beszéltem az élő internetes csoportos konzultációk vagy éves tagság választása esetén a 2 ingyenes Gerilla Önéletrajz tréning értékéről (egyenként 50.000 Ft értékben).

De nem fogok közel sem ennyit kérni tőled, mert azt szeretném, ha a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programban még azon álláskeresők számára is elérhető lenne, akiknek jelenleg nincs munkájuk, és így rendszeres bevételük sem.

Ugyanakkor teljesen ingyen sem szeretném elérhetővé tenni ezt a tudást. Hiszen számodra ez akkor jelent igazi előnyt a munkaerő-piacon – ahol a többi álláskeresővel versenyzel az állásokért, vagy a többi kollégával versenyzel az előléptetésért – ha exkluzív tudást kapsz, ami a nagy többség számára nem elérhető.

Végül arra jutottam, hogy egy minimális havidíjért, havi 9.990 Ft-ért teszem elérhetővé a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programot (korábbi nevén Karrier Klubot). De Neked most még ennyit sem kell fizetned.

Mert most 50% kedvezménnyel, mindösszes 4.990 Ft/ hó áron tudsz csatlakozni a tudatos álláskeresők és munkavállalók klubjához. Ebben a konstrukcióban a tagságodat bármikor, kötelezettségek nélkül lemondhatod. Sőt 2 egyenként 50.000 Ft értékű Gerilla Önéletrajz tréningen is részt tudsz venni ingyenesen.

És ez nem minden, mert ha az éves tagsági díjat választod, akkor havi 4.990 Ft helyett csak 3.990 Ft-ot kell fizetned, azaz éves szinten 12.000 Ft-ot tudsz megspórolni. A két 50.000 Ft értékű Gerilla Önéletrajz tréningen az éves tagság esetén választása esetén is ingyenesen részt tudsz venni.

Természetesen az új Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv, a 26-26 db  önéletrajz- és motivációslevél-mintát tartalmazó gyűjtemény és a Megnyerő Állásinterjú Módszerek könyv az éves tagság mellé AJÁNDÉK.

Mit tartalmaz a tagsági díj?éves tagság
3.990 Ft/hó
havidíjas
4.990 Ft / hó
Hozzáférés az internetes Tréning Központunk összes tanfolyamához..
Részvétel az élő, internetes csoportos konzultációkon..
Zártkörű Facebook csoport a Program résztvevői számára..
Tagként állandó 20%-os kedvezmény a további szolgáltatásainkra..
30 napos pénzvisszafizetési garancia..
Félnapos telefonos konzultáció havonta..
Ingyenes részvétel az Önéletrajzírás tréningen (50.000 Ft értékben)..
Ingyenes részvétel az Állásinterjú-felkészítő tréningen (50.000 Ft értékben)..
Havi 1000 Ft-os tagsági díj kedvezmény.
Új Gerilla Önéletrajz Módszerek könyv (9.990 Ft értékben).
Új Gerilla Önéletrajz Önéletrajz- és Motivációslevél-minták (26-26 db elektronikus, könnyen átírható változatban is) (9.990 Ft értékben).
Megnyerő Állásinterjú Módszerek (jelenleg a legnépszerűbb oktatóanyagunk – 9.990 Ft értékben).

A LEGJOBB AJÁNLAT: Ingyenesen részt vehetsz Baráth András által tartott 2 trénigen (Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréning) és az új Gerilla Önéletrajz Módszerek, Gerilla Önéletrajz Önéletrajz- és Motivációslevél-minták, valamint a Megnyerő Állásinterjú Módszerek könyveket is ajándékba megkapod, ha most csatlakozol éves tagságot választva.

Gyere, csatlakozz az Állásszerző Programhoz, és lendítsd fel a karriered! >>

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Csatlakozgaranciaz most az Állásszerző Programhoz és ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, akkor lehetőséged van 30 napon belül bármikor visszamondani a tagságodat.

Havi 3.990 ft/hó áron lévő éves konstrukció választása esetén is csak annyit kérünk, hogy az ajándékba kapott 3 hiánypótló Gerilla Önéletrajz könyvet küldd vissza számunkra és máris visszautaljuk az Állásszerző Program éves tagsági díját barátokként válunk el.

“Hogyan tudom kifizetni a tagsági díjat?”

A Gerilla Önéletrajz Klub havi tagsági díjat csak bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a PayPal egyik szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A tagság minden hónapban automatikusan megújul. Vagyis hasonlóan működik, mint a csoportos beszedés.

Az Állásszerző Program éves tagsági díj választása esetén lehetőséged van a bankkártyás fizetés mellett az éves tagsági díjat utánvétes csomagként átvenni a postástól, amiben a 3 ajándék Gerilla Önéletrajz könyvet is küldjük neked (Gerilla Önélerajz Módszerek, Gerilla Önéletrajz- és Motivációslevél-minták, Megnyerő Állásinterjú Módszerek).

Miért nem lehet banki átutalással fizetni? A banki átutalás a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval teheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett már nem tudnánk ilyen alacsony díjért adni ezt a szolgáltatást.

A bankkártyás fizetés előnye, hogy a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az online tanfolyamokhoz, és él a tagságod. A zártkörű klubba szóló egyedi belépési kódodat és jelszavadat automatikus válaszüzenetben küldjük.

Úgy döntöttünk, hogy az adminisztratív teendők helyett szeretnénk a szakmai munkára, a minél magasabb szintű szakmai támogatásra összepontosítani, ezért tettük le a voksunkat a bankkártyás fizetés mellett, de egyedül az éves tagsági díj választása esetén lehetővé tettük az utánvétes fizetést is. 

Ne várj tovább, csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz, és nézd meg már most azokat a online tanfolyamokat, amik jelentősen sikeresebbé tehetik az álláskeresésedet ! 

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és fél óra múlva már a tananyagok között böngészhetsz:

Csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Állásszerző Programhoz!

Kérlek töltsd ki a megrendelőlapot és válaszd ki, hogy éves vagy havi tagságot szeretnél.

Legalább egy terméket rendelnie kell!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek, add meg a keresztnevedet!
Kérlek, add meg az e-mailcímedet!
Kérlek, add meg telefonszámodat folyamatosan, kötőjelek nélkül
Kérlek, add meg a mobilszámodat!

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kélek add meg a cégnevet
Kérlek add meg az irányítószámot!
Kérlek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát, házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
3. LÉPÉS: Fizetési információk

A bankkártya adataidat mi egyáltalán nem látjuk és nem is tároljuk. A fizetésért egy a Paypal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban van, erre a Paypal neve a garancia.

Kérlek add meg a bankkártya adataidat!

Fizetési információk

/

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártya adataidat.

Teendőid

 1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával vagy éves előfizetés esetén utánvéttel a díjat, és
 3. KÉSZ VAGY, már be is léphetsz az Állásszerző Programba!
 4. (Utánvétes fizetés választása esetén a pénz beérkezése után küldjük el a jelszavadat a belépéshez.)

 

bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 442-es ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Kérlek, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a “Csatlakozom az Állásszerző Programhoz” gombra minél előbb, hogy Te is már MA tagja lehess a közösségünknek!


Amennyiben megrendelés után 20 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

Remélem, még ma “találkozunk” az Állásszerző Programban és élőben a csoportos konzultációkon!

Baráti üdvözlettel:

Baráth András

önéletrajz-szakértő, elhelyezkedési tanácsadó