Hogyan használd a Karrier Klubot?

Kedves Klub Tag!

Üdvözöllek még egyszer a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubban! :-)

Nézzük meg most együtt, hogy mit és hogyan tudsz használni klubtagként:

1) Online tananyagok

Az online tananyagokhoz állandó hozzáférésed van, akármikor és akárhányszor megnézheted a tananyagokat, akár újra meg is hallgathatod őket.

Ehhez nem kell mást tenned, mint a Karrier Klubba való belépésed után az Online tananyagok menüpontra kattintani, ott legörgetve kiválasztani melyik tananyagot szeretnéd megnézni, és a kiválasztott tananyagon a “Megnézem a tananyagot” gombra kattintani.

A tananyagba belépés után lenyílnak a tananyaghoz tartozó leckék. 1-1 lecke rövidebb videóból vagy szöveges/ képes anyagokból áll, amelyet a “Megnézem” gombra kattintva tudsz megnézni, majd ha megnézted, akkor a bezár gombbal az adott leckét vissza is tudod csukni, hogy a következőre léphess.

Amelyik tananyag végén azt a feliratot látod, hogy “Hamarosan…” ott még nem elérhető az adott tananyag, de már folyamatban van az elkészítése, és hamarosan elérhetővé tesszük. Amikor 1-1 új tananyag elkészül, akkor mindig e-mailben értesíteni foglak.

2) Csoportos konzultációk

A Csoportos konzultációk menüpontra kattintva meg tudod nézni, hogy mikor és milyen témában várhatóak csoportos konzultációk Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadónkkal.

Minden egyes csoportos konzultációra Mariann kolléganőm egy-egy 20-30 perces előadással is készül mintegy témaindítónak, ami után akár az előadás témájában, akár attól eltérő témában is felteheted a kérdésedet tréning központban kialakított chat-alkalmazás segítségével.

A konzultációk felvételét az összes klubtag számára utólag is elérhetővé tesszük. Így ha esetleg más elfoglaltságod miatt nem tudnál részt venni 1-1 konzultáción, akkor lehetőséged lesz utólag felvételről is megnézni.

3) Zártkörű Facebook csoport a klubtagoknak

Az élő, egész napos tantermi képzéseinken azt vetük észre, hogy az ügyfeleink egymástól is rengeteget tanulnak, egymást is támogatják. Ezt a támogató, egymást segítő magatartást intézményesítjük a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub Facebook csoporttal.

Itt tudod a felvételedet kérni a csoportba >>

Mire számíthatsz a csoportban?

  • Ha például egy ismerősön keresztük hallasz egy olyan álláslehetőségről, ami úgy érzed, hogy nem igazán Neked szól, akkor arra kérünk, hogy oszd meg ezt a többiekkel a zártkörű Facebook csoportban.
  • Vagy ha egy olyan munkáltatóhoz pályázol, ahol nincs személyes ismerősöd, akkor kérdezz nyugodtan körbe a csoporton belül, hogy van-e valakinek ismerőse az adott cégnél, akinek be tudna mutatni.
  • Természetesen a csoportból nemcsak álláskeresők profitálhatnak. Hiszen állásban lévő szakemberként is megkérdezheted például a többiek véleményét fizetési szintekről vagy bizonyos döntési helyzetekről, a főnököddel kialakult esetleges konfliktusokról.

Fontos! A zártkörű Facebook csoport kizárólag klubtagok számára elérhető, az itt zajló eszmecserék kizárólag klubtagok számára lesz látható, így nem kell attól tartanod, hogy a tágabb nyilvánosság számára is elérhetővé válnak. Ha esetleg valaki nincs fent a Facebook-on, akár célszerű csak azért regisztrálnia, hogy a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub csoportjába bekapcsolódhasson.

4) Gerilla Önéletrajz Magazin

Azt szeretném, hogy hiteles forrásból, az elsők között értesülj ezekről a friss hírekről és változásokról, ezért egy rendszeres időközönként megjelenő szakmai lapot indítunk, aminek a Gerilla Önéletrajz Karrier Magazin nevet adtuk.

A magazinban nem csak Mariann kolléganőm és mi fogunk publikálni a munkaerő-piacon végbemenő legfontosabb hírekről és változásokról. Rendszeres interjúkat közlünk majd:

  • HR vezetőkkel és cégvezetőkkel,
  • fejvadászokkal, személyzeti tanácsadókkal,
  • állásportálok és tréning cégek vezetőivel.

Ezzel pedig egy hiánypótló rálátást biztosítunk számodra, hogy naprakész információk birtokában megalapozottabb döntést hozhass a karrieredet érintő legfontosabb kérdésekről. A Gerilla Önéletrajz Karrier Magazin kezdetben negyedévente, később havonta jelenik majd meg.

5) Állandó kedvezmény minden szolgáltatásunkra

Klubtagként 20% kedvezménnyel veheted igénybe bármely további szolgáltatásunkat, ha szeretnéd:

  • 20% kedvezménnyel vehetsz részt az Önéletrajzírás és az Állásinterjú-felkészítő tréningjeinken
  • 20% kedvezményt kapsz a 2 órás, négyszemközti konzultáció árából (ezt nagyobb távolság esetén akár Skype-on keresztül is igénybe veheted)
  • 20% kedvezménnyel igényelheted a Gerilla Önéletrajz és a Megnyerő Állásinterjú Módszerek oktatóanyagainkat is