Köszönöm az igénylésed!

Bölcs döntést hoztál, hogy elkérted “Az Önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája” c. tanulmányomat, amit már el is küldtem az általad megadott e-mail címre.

!!! FIGYELEM !!!

Kérlek ellenőrizd, hogy megkaptad-e az üzenetemet. Ha nincs a bejövő levelek között, akkor nézd meg a levélszemét (spam) mappát is. Ha ott sem találod a levelet, akkor elgépelted az e-mail címet. Ebben az esetben kérlek, hogy regisztrálj be újra itt.

De ha az e-mail cím jó, akkor a tanulmány már az e-mail postafiókodban van. (Elképzelhető, hogy az e-mail rendszerek között kis csúszás van. Így ha biztos vagy benne, hogy jól adtad meg az e-mail címed, akkor egy kis türelmet kérnék, várj pár órát.)

De várj, mert van itt még valami!

Talán benned is felmerült kérdésként, hogy vajon Te is eredményesen használhatod-e a gerilla önéletrajz és álláskeresés technikákat. A válaszom az, hogy igen, Te is gyorsabban fogsz tudni elhelyezkedni!

A gerilla önéletrajz technikák valóban működnek. Érdemes Neked is minél gyorsabban megismerned és alkalmaznod az egész gerilla önéletrajz módszertant. Éppen ezért a tanulmányt követően küldök még Neked néhány levelet Gerilla Önéletrajz Tippekkel.

Biztos vagyok benne, hogy Neked is segítségedre lesznek!

Üdvözlettel,

Baráth András

okleveles önéletrajz-szakértő
elhelyezkedési tanácsadó

u.i. A Gerilla Önéletrajz Műhely Facebook oldalán is rendszeresen osztunk meg álláskeresést és karrierépítést támogató hasznos cikkeket és tippeket. Csatlakozz hozzánk itt is, ha még nem tetted meg!
Facebook oldalunkat itt éred el >>


Gerilla Önéletrajz Tippek

Ingyenes önéletrajzíró tanfolyam ajándék tanulmánnyal. Kérd el most!

Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az email címed!