Karrier klub tagságod meghosszabbítása

Először is gratulálok a döntésedhez, hogy szeretnél továbbra is tagja lenni a Gerilla Önéletrajz Online Állásszerző Karrier Klubjának. Nagyon jó döntést hoztál, hiszen idén sok újdonsággal készülök, melyekből biztosan sokat fogsz tudni profitálni.

Ahhoz, hogy klubtagságok meghosszabbítsuk, a tagsági díjat ezen az oldalon fogod tudni befizetni bankkártyával. Ehhez az egyik legnagyobb nemzetközi pénzügyi cég szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. 

A bankkártyás fizetés előnye, hogy a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az online tanfolyamokhoz, és él a tagságod. A zártkörű klubba szóló egyedi belépési kódodat és jelszavadat automatikus válaszüzenetben küldjük.

Az éves klub tagság kedvezményes díja 2.990 Ft/hó, azaz 35.880 Ft/év. Ahhoz, hogy ezzel a kedvezménnyel élni tudj arra van szükség, hogy egy összegben befizesd az éves tagsági díjat. Ezért kérlek, a lenti űrlap kitöltése során válaszd az Éves tagság opciót.

Csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubhoz!

Kérlek töltsd ki a megrendelőlapot

A jelentkezéskor esedékes 1 havi díj: 3.990 Ft

A kedvezményes éves díj egy összegben esedékes: 35.880 Ft

Kérjük válassz előfizetést!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek, add meg a keresztnevedet!
Kérlek, add meg az e-mailcímedet!
Kérlek, add meg telefonszámodat!

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kélek add meg a cégnevet
Kérlek add meg az irányítószámot!
Kérlek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát, házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

3. LÉPÉS: Fizetési információk

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.

Braintree logó
/

Karrier Klubtagként az alábbi szolgáltatásokat veheted igénybe:

  • Hozzáférés az online videós tréningjeinkhez (jelenleg 25 tanfolyam elérhető, és a tanfolyamok listáját havonta bővítjük).
  • Részvétel a kéthetente megrendezésre kerülő élő, internetes csoportos konzultációkon, ahol a vezető karrier-tanácsadónk, Bartos Marianna élőben válaszol a kérdéseidre.
  • Belépés a kizárólag klubtagoknak szóló Zártkörű Facebook csoportba, ahol a többi álláskereső, illetve szakember támogatására, valamint tapasztalatára is számíthatsz.
  • Klubtagként 20% kedvezménnyel és 100% elégedettségi garanciával vehetsz részt a négyszemközti személyes konzultáción.

A havi klubtagság automatikusan megújul, de bármikor le tudod mondani.

Tudnivalók a bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2018)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK! Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 442-es ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Amennyiben megrendelés után 20 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

Baráti üdvözlettel:

Baráth András

önéletrajz-szakértő, elhelyezkedési tanácsadó