Csatlakozz 50% kedvezménnyel a Karrier Klubba, és találd meg a Neked való állást a segítségünkkel!

Állást keresel, mert jelenleg nincs munkád? Van állásod, de nem vagy elégedett a munkáddal vagy a főnököddel, ezért váltani szeretnél? Elégedett vagy a munkáddal, de szeretnél előre lépni a cégen belül? Bármelyik helyzetben is vagy, ha szeretnél változtatni a helyzeteden, akkor itt a MEGOLDÁS számodra! Mostantól ugyanis minden támogatást megkaphatsz két tapasztalt karrier-tanácsadótól, hogy a saját kezedbe vedd a sorsod, és megtaláld az igazán Neked való állást. Amiben elégedett vagy és amiben boldog lehetsz.Bartos Marianna és Baráth András, a Gerilla Önéletrajz Műhely vezető tanácsadóiKedves Álláskereső, illetve Kedves Munkavállaló!

Baráth András vagyok, és ezzel a kettős megszólítással kell kezdenem a levelemet. Ugyanis ez az üzenet nemcsak álláskeresőknek szól, hanem olyan munkavállalóknak is, akiknek van állásuk, de szeretnének váltani vagy szeretnének előbbre jutni. Egy nagyszerű hírem van számodra, akármelyik csoportba is tartozol.

Immár hét éve, hogy 2009-ben elindítottuk a Gerilla Önéletrajz Műhelyt, ahol Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőmmel azon dolgozunk, hogy minél több álláskereső illetve állásban lévő szakember megtalálja a Neki való munkát. Az elmúlt hét esztendő alatt több ezer szakember nyerte el új állását a segítségünkkel, köztük diplomások és szakmunkások, felsővezetők és pályakezdők, versenyszférában dolgozók és állami alkalmazottak.

Az évek során egyre csak bővítettük a szolgáltatásaink körét. Kezdetben még csak az önéletrajzírás terén segítettük az ügyfeleinket, aztán ez kiegészült az állásinterjúra való felkészítéssel, álláskeresési technikák tanításával és pályaorientációs tanácsadással is. Ám az ügyfeleinktől azt a visszajelzést kaptuk, hogy ennél is többre lenne szükség.

Hiszen mitől is szenved szinte minden álláskereső (és nagyon sok munkavállaló)?

Sok esetben attól, hogy nem tudja az álláskereséssel, vagy éppen a munkahelyváltással, főnökével kapcsolatos problémát illetve kérdéseit megbeszélni egy hozzáértő szakemberrel. Nem igaz?

Talán Te is érezted már úgy, hogy jó lenne valakivel átnézetni az önéletrajzodat. Vagy megbeszélni egy állásinterjúval kapcsolatos nehéz kérdést. Jó lenne tanácsot kérni, hogy megpályázz-e a cégen belüli vagy éppen egy másik cégnél meghirdetett állást. Hogy menj vagy maradj, amikor a főnököd már elviselhetetlen a számodra.

De a legtöbb álláskeresőnek nincs olyan kapcsolata, akihez a fenti témákban fordulhatna. Így viszont az egész álláskeresés és maga a munka is egy magányos küzdelem. Küzdelem a felvételi bizottságok ellen… a bizonytalanság ellen… és a kiszolgáltatottság ellen. 

Megtaláltuk az egyik leghatékonyabb segítséget

Az elmúlt években rengeteget törtük a fejünket, és rengeteget kísérleteztünk azon, hogy mi lehet az a tanácsadási forma, amiben megfelelő mélységben tudjuk támogatni a karrierjük során az álláskeresőket, és az állásváltáson gondolkozó szakembereket. Illetve azokat, akik jó helyen vannak, de szeretnének előrelépni a ranglétrán (és fizetésben).

A kétórás személyes konzultációink díja ugyanis nem mindenki számára elérhető. Másrészt a személyes tanácsadás is általában egy egyalkalmas találkozót jelent, nem pedig egy több hetet vagy néhány hónapot átölelő folyamatot.

Időközben mi magunk is számtalan tanulási formát kipróbáltunk a saját bőrünkön. Tanultunk tanácsadóktól négyszemközti konzultáción, részt vettünk több hetes coaching programokban, elmentünk külföldi konferenciákra, beiratkoztunk online tanfolyamokra.

És az évek alatt rájöttünk, hogy az egyik leghatékonyabb tanulási forma a távoktatást ötvözi a személyes tanácsadással: folyamatos hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, miközben lehetővé teszi, hogy egy képzett szakértő folyamatos útmutatása alapján haladj előre. És kérdezni is tudj tőle, ha kérdésed merülne fel. (Márpedig mindig felmerül egyedi kérdés.)

Ennek mintájára az év elején indítottuk el a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot, amihez azóta több, mint 1500 szakember csatlakozott.

Bemutatkozik a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub

A Gerilla Önéletrajz Karrier Klub egy olyan távoktatási forma, amit a nemzetközi szakirodalomban ‘job club’ néven ismert modell mintájára szervezük. A ‘job club’ azaz ‘állásklub’ modell ugyanis a jelenleg ismert leghatékonyabb elhelyezkedési forma: több független felmérés szerint is az állásklub típusú coaching programban résztvevő álláskeresők több mint 90%-a el tud helyezkedni.


A Karrier Klubot 2016. éve elején indítottuk el, és a a klubtagoktól minden eddiginél több visszajelzést kaptunk, hogy a segítségünkkel sikerrel megtalálták az új állásukat.

Nézzük meg most együtt részletesebben, hogyan is épül fel a Karrier Klub, vagyis mi az az öt nagyon fontos tanulási lehetőség, amit magában foglal:

lepes_1

Távoktatásban is elérhető online tréningek

Az elmúlt több mint egy évet annak szenteltük Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőmmel – aki korábban olyan cégeknek volt a HR vezetője mint a Rauch, Sió-Eches és a Johnson & Johnson – hogy az álláskereséshez, illetve a karrier-menedzsmenthez tartozó legfontosabb ismereteinket szisztematikusan ledokumentáljuk.

Minden egyes témában részletes tematikát állítottunk össze, és részben írott szövegben, nagyrészt videó-tréningek formájában lépésről-lépésre kidolgozott tananyagokat készítettünk el.

Így jött létre egy több mint 25 leckéből álló tudástár, ami hiánypótló segítséget nyújt minden álláskeresőnek. Illetve ahogy eddig is hangsúlyoztam, minden olyan szakembernek, aki jobban szeretne érvényesülni a munkahelyén.

Ezek az online tanfolyamok egy zártkörű internetes felületen érhetőek el, ahol az álláskereséshez kapcsolódó szinte összes témát részletesen tanulmányozni tudod. Íme egy kis ízelítő a leckékből:

 • Hogyan használd hatékonyan az internetes állásportálokat, és hogyan pályázz meg eredményesen álláshirdetéseket?
 • Minden, amit a munkaerő-közvetítőkről és munkaerő-kölcsönzőkről tudnod kell a leggyorsabb elhelyezkedéshez.
 • A hatékony időgazdálkodás 7 legfontosabb szabálya álláskeresőknek
 • Pályaorientáció, avagy hogyan találd meg azt a szakterületet, ahol a legkönnyebben eladhatod magad
 • Hogyan érdemeld ki az előléptetést a meglévő munkahelyeden, illetve hogyan pályázz meg cégen belüli álláslehetőségeket?
 • Minden, amit a kiválasztási tesztekről tudnod kell
 • Hogyan nyerhetsz el vezetői állásokat? Avagy hogyan haladj felfelé a vállalati ranglétrán – akár a meglévő munkahelyeden akár egy másik céghez pályázva?
 • Ez tehát csak néhány tanfolyam a több, mint két tucat téma közül, amit a zártkörű tréning felületünkön elérsz. Ezek mindegyike legalább egy óra hosszú, ám jól tagolt, és könnyen feldolgozható mini-tréning, amit akár a számítógépeden, akár a mobiltelefonodon is meg tudsz nézni.

Ezzel a szinte korlátlan tudásanyagot tartalmazó online tréning gyűjteménnyel azt az igényt elégítjük ki, hogy ha bármit részletesen tanulmányozni szeretnél az álláskeresés, illetve a munkahelyi érvényesülés témában, akkor megtalálod az erről szóló átfogó előadást a jelszóval védett internetes tréning központunkban.

lepes_2

Rendszeres internetes csoportos konzultációk

A Gerilla Önéletrajz Karrier Klub tagjainak zártkörű internetes csoportos konzultációkat szervezünk, ahol Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőmnek illetve nekem felteheted az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseidet, és mi ott helyben ezeket meg is válaszoljuk.

Ezeket a csoportos konzultációkat kéthetente tartjuk  élő internetes videó-közvetítéssel, ahol teljesen interaktív módon beszélhetsz meg egy-egy fontos témát egy rendkívül tapasztalt HR szakemberrel.

Minden egyes csoportos konzultációra Mariann kolléganőm egy-egy 20-30 perces előadással is készül mintegy témaindítónak, ami után akár az előadás témájában, akár attól eltérő témában is felteheted a kérdésedet a beépített chat-alkalmazás segítségével.

A csoportos konzultáción esettanulmányokat is bemutatunk: sikeresen elhelyezkedő ügyfeleink álláskeresési technikáit illetve pályázatait dolgozzuk fel részletesen, hogy ezzel is 100%-ig gyakorlati tudáshoz juttassunk Téged.

A csoportos konzultációk során Mariann kolléganőm minden egyes alkalommal élő videó-közvetítésben jelentkezik, amelynek a felvételét az összes klubtagok számára utólag is elérhetővé tesszük, ha esetleg valaki lemaradt volna egy konzultációról.

De várj, mert ez még mindig nem minden.

lepes_3

Zártkörű Facebook csoport a klubtagoknak

Az élő, egész napos tantermi képzéseinken azt vettük észre, hogy az ügyfeleink egymástól is rengeteget tanulnak. Ez többféle síkon szokott megvalósulni.

A tréningjeinken gyakran vesznek részt közép-és felsővezetők, sőt személyzetis szakemberek is, akik rálátásukkal, bennfentes információkkal segítik a többi résztvevőt. Másrészt a résztvevők között megvalósuló tapasztalatcsere is nagy segítséget jelent. A legjobb csoportok a tréningek után is tartották a kapcsolatot a többi résztvevővel, megosztottak egymás között álláslehetőségeket, biztatták egymást. Ezt a fajta támogató, egymást segítő magatartást igyekszünk lehetővé tenni a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub Facebook csoporttal. 

Emellett természetesen az ad-hoc felmerülő kérdéseidet is felteheted a zártkörű csoportban, amire Mariann vagy én 24 órán belül válaszolunk. Ezen keresztül is megvalósul az a célunk, hogy folyamatosan elérhetők legyünk a klubtagjaink számára, és mindenkinek lehetősége legyen az álláskereséssel vagy munkahelyi dolgokkal kapcsolatos kérdését feltenni.

Fontos! A zártkörű Facebook csoport kizárólag klubtagok számára elérhető, az itt zajló eszmecserék kizárólag klubtagok számára láthatók, így nem kell attól tartanod, hogy a tágabb nyilvánosság számára is elérhetővé válnak. Ha esetleg valaki nincs fent a Facebook-on, akár célszerű csak azért regisztrálnia, hogy a zártkörű Gerilla Önéletrajz Karrier Klub munkájába bekapcsolódhasson.

Ez nagyon tetszik! Szeretnék csatlakozni a Karrier Klubhoz >>

lepes_4

INGYENES részvétel az egész napos Önéletrajzírás valamint Állásinterjú képzéseinken

Ha most csatlakozol a Karrier Klubhoz, akkor egy igen értékes ajándékot is fel szeretnék Neked ajánlani. Mégpedig azt, hogy teljesen ingyen részt vehetsz két egész napos tantermi képzésünkön:

Az Önéletrajzírás és Álláskeresési Technikák Tréningen valamint az Állásinterjú és Bértárgyalás Tréningen. Az egész napos tréningjeink díja 50.000 Ft / nap, tehát klubtagként a befektetésed gyakorlatilag azonnal megtérül, ha részt veszel egy képzésünkön. Jól érted, klubtagként teljesen ingyen vehetsz részt két egész napos képzésünkön.

Mindössze annyit kérünk, hogy a tréning időpontjában érvényes klubtagsággal kell rendelkezned, és hogy két tréning között teljen el három hónap, hogy legalább egy tréningen minden klubtagunknak legyen lehetősége részt venni.

Pillanatkép egy tantermi képzésünkről

Pillanatkép egy tantermi képzésünkről

És ez még mindig nem minden!

lepes_5

Állandó kedvezmény személyes tanácsadásra

És ha a fentiek mellett még további segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy megtaláld a Neked való állást – egy olyan munkát, amit örömmel végzel, amiben boldog vagy, és amiben megbecsülnek – akkor 20% kedvezménnyel tudsz jelentkezni a négyszemközti tanácsadásra. A leggyakoribb témák, amikben ügyfeleink hozzánk fordulnak egyéni tanácsadásra: pályaorientáció (milyen területen célszerű folytatni a pályámat?), önéletrajz átnézés, állásinterjú felkészítés, állásinterjú szimuláció és bértárgyalás felkészítés.

Klubtagoknak egy olyan különleges garanciát is felajánlunk a személyes konzultációval kapcsolatban, hogy csak akkor kell fizetned a szolgáltatásért a tanácsadás végén, ha maradéktalanul elégedett vagy, és úgy érzed, hogy kézzelfogható és konkrét segítséget kaptál.

Ez nagyon jó! Szeretnék csatlakozni a Karrier Klubhoz >>

Nézd meg, mit mondanak azok, akik tőlünk tanultak az elmúlt években!

Le vagyok döbbenve a módszeredtől! Mint HR-es, már hónapokkal ezelőtt feliratkoztam a hírleveledre, és sok érdekesnek tűnő bejegyzést olvastam. GYED-ről visszatérve idén januárban szembesültem azzal, hogy már nem volt hová visszajönnöm, és megkértek, hogy keressek állást, hiszen július 1-től már fel lehet mondani a kismamáknak is. Így januárban megvettem a Gerilla Önéletrajz oktatóanyagot, több nagyon jó tanácsot beépítettem az önéletrajzomba, bár úgy gondoltam, ez lassú folyamat lesz, és talán még az idén sikerül elhelyezkednem. Az egész azonban 1 hétig sem tartott. Január 31-én, kedden megírtam az önéletrajzom, szerdán elküldtem egy állásra, csütörtökön felhívott a vezető, pénteken interjú és aznap kaptam állásajánlatot is. Mindezt úgy, hogy középkorú, kisgyermekét egyedül nevelő, túlképzett nő vagyok, akinek a szakmájában ‘Dunát lehet rekeszteni’ a rengeteg jó és állástalan szakemberrel. Köszönöm még egyszer!

Szabó Márta

Szabó Márta, Budapest

Köszönöm, hogy a segítségeddel 3 gyerekes anyukaként (GYES-ről visszatérve) is pár hónap alatt sikerült elhelyezkednem. Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamon kapott anyagaidból nyert sok lendület, friss ismeret és önbizalom nagy szerepet játszott ebben. 10 beadott pályázatomból 7-re válaszoltak, sőt amire külön büszke vagyok, hogy végül a meggyőző önéletrajzom és kísérőlevelem miatt egyetlen interjú után villámgyorsan mellettem döntöttek.

Magyar Orsolya

Magyar Orsolya, Törökbálint

Január második felében vettem részt a Gerilla Önéletrajzírás és Állásinterjú-felkészítő tréningen. Február 5-én az egyik fejvadász cég, ahol már korábban regisztráltam, kérte, hogy egy vezetői pozícióra küldjek nekik egy frissített önéletrajzot, amit végül 7-én tudtam elküldeni. Ez már a gerilla módszerrel írt, az adott pozícióra szabott önéletrajz volt. 9-én keresett a cég HR vezetője, 11-ére egyeztettünk időpontot. Egy kb. 1,5 órás angol nyelven történő elbeszélgetés után, melyet a gerilla módszernek megfelelően próbáltam felépíteni, ígéretet kaptam arra, hogy két héten belül értesítenek. Este negyed hétkor csörgött a telefonom, és a cég tett egy ajánlatot, amely nagyon közel volt ahhoz, mint amit én kértem, így elfogadtam az ajánlatot. Így a Gerilla módszereknek (önéletrajz és állásinterjú) köszönhetően a lehetőség felbukkanásától számított két héten belül az előzőeknél sokkal jobb állást sikerült szereznem.

Rozsi Gábor

Rozsi Gábor, Jenő

Egy magyar tulajdonban lévő középvállalkozásnál sikerült egy ragyogó hat órás munkakört kapnom úgy, hogy minden bejött, amiket olvastam a könyvedben és a leveleidben. Jó volt megtapasztalni, hogy magabiztosabb lettem, és sokkal több szempontot is tisztábban láthattam általa, mintha csak a sajátomra fókuszáltam volna. Ez pedig segített abban, hogy megoldáscentrikusan álljak a feladathoz, és ne essek kétségbe.

Wagner Angéla

Wagner Angéla, Győr

 

Jól hangzik? Akkor nézzük meg gyorsan, hogyan is lehetsz klubtag!

Hogyan lehet csatlakozni a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubhoz?

Sokat gondolkoztunk azon, hogy milyen feltételekkel tegyem elérhetővé a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot. És nem voltam könnyű helyzetben.

Ugyanis már az internetes tréning központunkban lévő tanfolyamok értéke is meghaladja a 150.000 Ft-ot. (Ezeknek a tudásanyagoknak egy része korábban külön-külön is megvásárolható volt egyenként 10.000 Ft-ért.) És akkor még nem beszéltem az élő internetes csoportos konzultációk vagy az egész napos tréningek értékéről.

Csak hogy érzékeltessem a teljes tudás-gyűjtemény értékét, Bartos Marianna kolléganőmmel egy kétórás személyes konzultáció 50.000 forintba kerül, ami tulajdonképpen önköltséges ár, ha figyelembe veszed, hogy Mariann közvetlenül a Gerilla Önéletrajz Műhely előtt Magyarország legjelentősebb cégeinél töltött be HR igazgatói pozíciót, így naprakész és bennfentes információkkal szolgálhat számodra.

De nem fogok közel sem ennyit kérni, mert azt szeretném, ha a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub még azon álláskeresők számára is elérhető lenne, akiknek jelenleg nincs munkájuk, és így rendszeres bevételük sem.

Végül arra jutottam, hogy egy mindenki számára vállalható havidíjért 7.990 Ft-ért teszem elérhetővé a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot. De Neked most még ennyit sem kell fizetned.

Mert most az őszi akciónk keretében mindössze 3.990 Ft / hó áron tudsz csatlakozni a tudatos álláskeresők és a fejlődni akaró munkavállalók klubjához. Ebben a konstrukcióban a tagságot bármikor, kötelezettségek nélkül lemondhatod.

De van egy ennél is jobb ajánlatom számodra! 12 hónapos szerződés esetén a tagsági díj csupán 2.990 Ft / hó, és a fentebb részletezett szolgáltatások mellé ajándékba kapod a 29.990 Ft értékű Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszerek oktatóanyagunkat. (Ez esetleg már megvan Neked, akkor választhatod a Megnyerő Állásinterjú Módszerek vagy a 99 Gerilla Álláskeresési Tipp oktatóanyagunkat is.)

 

Mit tartalmaz a Karrier Klub?3.990 Ft / hó2.990 Ft / hó
Hozzáférés több, mint 25 videós oktatóanyagunkhoz, ami az álláskeresés minden területét felöleli..
Részvétel az élő, internetes csoportos konzultációkon, ahol lehetőséged van a kérdéseidet is feltenni...
Zártkörű Facebook csoport, ahol az egyéni kérdéseidre 24 órán belül választ kapsz Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadótól vagy Baráth Andrástól..
Részvétel két, egész napos tantermi képzésünkön: az Önéletrajzírás
és az Állásinterjú Tréningen (50.000 Ft / nap helyett INGYEN)
..
Klubtagként állandó 20%-os kedvezményt kapsz a személyes tanácsadásra..
Ajándék: Gerilla Önéletrajz Módszerek vagy a Megnyerő Állásinterjú oktatóanyag 29.990 Ft értékben.

* A 2.990 Ft / hó havidíj éves szerződés esetén érvényes, és egy évre előre fizetendő. Az egyéves tagság mellé ajándékba kapod a 29.990 Ft értékű Gerilla Önéletrajz Módszerek vagy ha az megvan, akkor Megnyerő Állásinterjú Módszerek fizikai oktatóanyagunkat is.

Gyere, csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Klubhoz, és lendítsd fel a karriered! >>

Ajándék az éves tagság melléGerilla Önéletrajz Módszerek

Ha az éves tagságot választod, akkor AJÁNDÉKBA kapod a Gerilla Önéletrajz Módszerek kézikönyv csomagot 29.990 Ft helyett teljesen ingyen, melynek tartalma:

 • A 82 oldalas Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszerek oktatóanyag
 • 19 sikeresen elhelyezkedett álláskereső ügyfelünk önéletrajza
 • 19 bizonyítottan eredményes motivációs levél

“Hogyan tudom kifizetni a tagsági díjat?”

A Gerilla Önéletrajz Klub tagsági díjat bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez az egyik legnagyobb nemzetközi pénzügyi cég szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A 3.990 Ft-os havidíjas konstrukció esetében a tagság minden hónapban automatikusan megújul (tehát hasonlóan működik, mint a csoportos beszedés).

Miért nem lehet banki átutalással fizetni? A banki átutalás a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval teheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett már nem tudnánk ilyen alacsony díjért adni ezt a szolgáltatást.

A bankkártyás fizetés előnye, hogy a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az online tanfolyamokhoz, és él a tagságod. A zártkörű klubba szóló egyedi belépési kódodat és jelszavadat automatikus válaszüzenetben küldjük.

Úgy döntöttünk, hogy az adminisztratív teendők helyett szeretnénk a szakmai munkára, a minél magasabb szintű szakmai támogatásra összepontosítani, ezért tettük le a voksunkat a bankkártyás fizetés mellett.

Ez a videós beszámoló Machovics Mária ügyfelünkről jól összefoglalja a Karrier Klub lényegét:

Ne várj tovább, csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubhoz, és találd meg a segítségünkkel azt a munkát illetve azt a hivatást, amit megérdemelsz! Azt a munkát, amit szeretsz csinálni, ami sikerélményeket hoz a számodra, és amiben anyagilag is megbecsülnek.

Csatlakozz a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubhoz!

Kérlek töltsd ki a megrendelőlapot

A jelentkezéskor esedékes 1 havi díj: 3.990 Ft

A kedvezményes éves díj egy összegben esedékes: 35.880 Ft

Kérjük válassz előfizetést!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek, add meg a keresztnevedet!
Kérlek, add meg az e-mailcímedet!
Kérlek, add meg telefonszámodat!

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kélek add meg a cégnevet
Kérlek add meg az irányítószámot!
Kérlek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát, házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

3. LÉPÉS: Fizetési információk

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.

Braintree logó
/

Karrier Klubtagként az alábbi szolgáltatásokat veheted igénybe:

 • Hozzáférés az online videós tréningjeinkhez (jelenleg 25 tanfolyam elérhető, és a tanfolyamok listáját havonta bővítjük).
 • Részvétel a kéthetente megrendezésre kerülő élő, internetes csoportos konzultációkon, ahol a vezető karrier-tanácsadónk, Bartos Marianna élőben válaszol a kérdéseidre.
 • Belépés a kizárólag klubtagoknak szóló Zártkörű Facebook csoportba, ahol a többi álláskereső, illetve szakember támogatására, valamint tapasztalatára is számíthatsz.
 • Ingyenes részvétel az egyébként 50.000 forintba kerülő Önéletrajzírás és Álláskeresési Technikák Tréningen valamint az Állásinterjú és Bértárgyalás Tréningen.
 • Klubtagként 20% kedvezménnyel és 100% elégedettségi garanciával vehetsz részt a négyszemközti személyes konzultáción.
 • Ha pedig az éves klubtagságot választod, akkor a kedvezményes éves díj mellé ajándékba adjuk a 29.990 Ft értékű Gerilla Önéletrajz Módszerek fizikai oktatóanyagot it.

A havi klubtagság automatikusan megújul, de bármikor le tudod mondani.

Tudnivalók a bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2018)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK! Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 442-es ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Kérlek, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a “Csatlakozom a Karrier Klubhoz” gombra minél előbb, hogy az elsők között lehess tagja közösségünknek!

Amennyiben megrendelés után 20 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre.

Remélem, még ma “találkozunk” a Karrier Klubban!

Baráti üdvözlettel:

Baráth András

önéletrajz-szakértő, elhelyezkedési tanácsadó