Várj, van itt még egy különleges ajánlat!

Gratulálok a döntésedhez, hogy megrendelted a Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszereket. Ígérem, nem fogsz benne csalódni.

De mielőtt továbbmennénk, van itt egy MÉG NAGYOBB kedvezmény, amelyre fel szeretném hívni a figyelmed. Ez akkor fontos számodra, ha szeretnél az állásinterjúkon is eredményesen szerepelni, nehogy ezen bukjál el egy ígéretes állást.

Megnyerő Állásinterjú Módszerek
53% kedvezménnyel!

Talán már Te is felismerted, hogy az állásinterjúra ugyanúgy fel kell készülni, mint bármilyen más vizsgára, legyen az érettségi, nyelvvizsga vagy egy szigorlat.

Ehhez azonban szükséged lesz egy útmutatóra. Valakire, aki segít a tapasztalatával, tanácsaival. Van azonban egy kis probléma.

Ne kérdezd miért, de Magyarországon jelenleg nem kapható állásinterjúra felkészítő átfogó szakkönyv! Van szó róla általánosságban egy-két könyvben, például, hogy milyen ruhában menj vagy hogy ne késs el. De részletekbe menő, minőségi útmutató jelenleg nem érhető el!!!

Pedig a kulcs a felkészülés és a gyakorlás. Gondolj bele, mennyivel meggyőzőbben tudnál szerepelni, ha:

  • Pontosan tudnád, hogy mire számíts az állásinterjún?
  • Ismernéd a kérdések nagy részét, amit fel fognak tenni?
  • Lenne egy útmutató, ami alapján előre elkészítheted és begyakorolhatod a JÓ válaszokat?
  • Ismernéd azokat a technikákat, amikkel magabiztosabb lenne a fellépésed?
  • És a személyiségtesztek kérdéseit és válaszait is előre elküldené valaki?

Pontosan ezekre a kérdésekre találsz részletes útmutatót a Megnyerő Állásinterjú Módszerek oktatóanyagban.

A Megnyerő Állásinterjú Módszerekben végre megismerheted és elkezdheted használni azokat a fogásokat, amelyekkel megnyerően és magabiztosan szerepelhetsz egy állásinterjún, hogy Tiéd legyen a kívánt állás!

Miről szól a Megnyerő Állásinterjú Módszerek?

Több évnyi tudás és tapasztalat, amire szükséged van ahhoz, hogy egy állásinterjún meggyőzően szerepelj, és elnyerd az állást:

1. Fejezet

Miben tér el a strukturált állásinterjú a hagyományos interjútól?

Mi a különbség egy fejvadász céggel folytatott és egy vállalati interjú között; hogyan kezeld a telefonos interjúkat…?

Mi az a 4 alapelv, amit minden állásinterjún minden helyzetben szem előtt kell tartanod?

Hogyan tedd hihetőbbé válaszaidat non-verbális kommunikációs eszközökkel?

2. Fejezet

A 40 leggyakoribb és legfontosabb állásinterjú kérdés: mire is kíváncsi igazából a felvételiztető, és hogyan célszerű válaszolnod.

Mik azok a kérdések, amik a személyiségedet hivatottak feltérképezni, és hogyan válaszolj ezekre.

Hogyan kezeld ügyesen azokat az indiszkrét kérdéseket, amik a családi állapotodra, korodra, egészségi állapotodra vonatkoznak…?

3. Fejezet

Hogyan csökkentheted az interjú során a stresszt, hogy izgulás helyett végre meg tudd mutatni az igazi értékeidet…?

Hogyan tárgyalj a fizetésről úgy, hogy ne ejtsd ki magad az interjúból, de 15-20%-kal többet kapj, mint amit ezen technika nélkül elérhettél volna…?

Mit kell tudnod a személyiségtesztekről és ezek logikájáról, hogy a lehető legelőnyösebb oldaladat mutassák a teszteredmények…?

Ajándék Angol Kiegészítő Melléklet

(értéke 9.990 Ft)

Ha szoktál angol nyelvű pályázatokat írni, akkor biztosan okozott már nehézséget az angol nyelvű önéletrajzod és motivációs leveled elkészítése.

angol önéletrajzEgy jó jelentkezést magyarul sem könnyű megírni, hát még angolul! Bizonyára Te is ültél már tanácstalanul a monitor előtt a megfelelő kifejezést keresve. Ugyanis nem elég azt az önéletrajzunkba írnunk, hogy jól beszélünk angolul, ezt a szövegezésnek tükröznie is kell.

Egy profin megírt angol nyelvű jelentkezéssel hatalmas előnyt teszel szert. Míg a többség legfeljebb közepes minőségű önéletrajzot nyújt be, addig a Te makulátlan angol nyelvű pályázatodat öröm lesz olvasni.

Miután huzamosabb ideig éltem Chicagóban, Londonban, és 8 évet dolgoztam egy brit cégnél, a finomságokra is figyelve tudok Neked segíteni az angol nyelvű pályázatod elkészítésében.

A 44 oldalas “Hogyan Írj Nyerő Pályázatot Angolul c. tanulmányban a következőket találod:

  • 10 db önéletrajz angol nyelven;
  • 10 db kísérőlevél angolul;
  • Angol nyelvű szövegírási segédlet 16 oldalon;
  • Önéletrajz szógyűjtemény (ezeket a szavakat igyekezz használni);
  • Pozíciók megnevezése angolul.

Mindezeket egy angol anyanyelvű lektorral is átnézettem, hogy a melléklet alapján elkészített pályázatod valóban hibátlan legyen.

53% kedvezmény – csak most és ajándék Angol Nyelvű Melléklettel

A Megnyerő Állásinterjú Módszerek 24.900 Ft helyett most csupán 11.990 Ft-ért lehet a Tiéd és ajándékba kapod mellé a 9.990 Ft értékű Angol Nyelvű Mellékletet!

Ezt az egyszeri nagymértékű kedvezményt azért tudom felajánlani, mert rengeteg adminisztrációt (számlázás, postázás stb.) spórolunk meg, ha a Gerilla Önéletrajz Módszerek mellé rendeled meg ezt az oktatóanyagot.

Éppen ezért, ha csak később rendelnéd meg a mellékletet, akkor sajnos elveszítenéd az 53 % kedvezményt. Tegyél egy szívességet az állásinterjún ülő Önmagadnak, és igényeld most ezt a részletes felkészítő anyagot.

A Gerilla Önéletrajz Módszerek megrendelés véglegesítéséhez kattints a fenti gombra.

Köszönöm:


Baráth András
okleveles önéletrajz szakértő

u.i. A pénz-visszafizetési garancia a kedvezményes Megnyerő Állásinterjú Módszerek oktatóanyagra is vonatkozik.