Végre legyen jó önéletrajzod! – Miért fontos ez?

Néha elkap a gyomorgörcs attól, hogy mikor találsz végre új állást? Gondoltál már valaha arra, hogy valahogy hatékonyabban kellene pályázni?

Most végre megtaláltad a segítséget önéletrajzod átírásához. Kezdd rögtön azzal, hogy elkéred Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája c. tanulmányt!

De még ennél is többet kaphatsz a Gerilla Önéletrajz Tippek ingyenes e-mailtanfolyamon. Tudod, szerintem egy napon hálás leszel magadnak azért, hogy ma rátaláltál a Gerilla Önéletrajzra.

Turbózd fel önéletrajzod! Ismerj meg egy új módszert!

Ma Magyarországon 463 ezer munkanélküli él – ami közel akkora, mint 5 megyeszékhely teljes lakossága. Képzeld el, hogy ez a tömeg pályázik, keres veled együtt egy új állást.

Ha belegondolsz, ugye rögtön érted már, hogy miért is annyira kiemelkedően fontos ma jó önéletrajzot írnod. Egy versenyképes önéletrajz segít Neked abban, hogy kitűnj a pályázók százai közül és Téged hívjanak be állásinterjúra.

Miért van az, hogy egyes önéletrajzok annyira sikeresek, míg másokra senki nem figyel fel?

Megnyugtatlak, nem lehetetlen, hogy a Te önéletrajzod is sikeresen működjön, csak meg kell tanulnod, hogy milyen technikái vannak egy versenyképes önéletrajz megírásának.

Ugye Te se szeretnéd, hogy önéletrajzod a kukában landoljon? Segíthetek Neked, hogy végre Téged hívjanak be állásinterjúra. De még mielőtt a módszerben elmélyülnénk, mindenképp érdemes megismerned pár alapvető hibát, amelyre figyelve el tudod kerülne, hogy a személyzetis el se olvassa önéletrajzod.

Baráth András vagyok, önéletrajz szakértő. Minden ügyfelem egyetért abban, hogy az álláskeresés a visszajelzések hiánya miatt annyira frusztráló. Amiatt, hogy gondosan megírod, és elküldöd az önéletrajzodat, de a cégek még csak válaszra sem méltatják.

Ismerd meg melyek a legfőbb hibák, amit önéletrajz készítésnél el lehet követni – és lehet, hogy Te is önhibádon kívül elköveted!

7 Ne szabály, amit nagyon érdemes betartanod önéletrajzod írásakor:
  • Ne hiányozzon belőle a fókusz!

A bemutatott szakértelem, tapasztalat és a megpályázott munka követelményei között nincs összhang. Egy általános önéletrajz, amelyben nincs fókusz nem versenyképes.

  • Ne legyen unalmas!

Nemcsak a korábbi munkakörök felsorolását kell leírni, hanem sokkal inkább a főbb képességeket, elért eredményeket kell bemutatni.

  • Ne legyen szegényesen szervezett!

Ne a hobbin és az általános iskolai tanulmányokon kelljen átvergődnie az olvasónak. Lényeget kell szerkeszteni, főbb tapasztalatokat.

  • Ne hagyd ki a fontosabb jártasságaid!

Főleg ne azokat, amelyek kiemelkedőek a szakmádban. Az igazi célod az legyen, hogy kihangsúlyozd azokat az értékeket, amelyet a potenciális munkáltatód számára fontosak lehetnek.

  • Ne legyél szürke!

De egyben óvakodj is attól, hogy önéletrajzod túlságosan személyes legyen.

  • Ne hazudj!

Az igazság elferdítése végzetes hiba, a hazugság mindenképp rossz ötlet.

  • Ne hagyd ki az extrákat!

Hatalmas malőr, ha egy extra képzést, képzettséget, önkéntes munkát, díjakat, elismertséget elfelejtesz megemlíteni az önéletrajzban, hisz ez különböztet meg a többi álláskeresőtől.

Érdemes elgondolkodnod ezeken az önéletrajzíró tanácsokon! Ha ennél is többet szeretnél, akkor ne habozz, kérd el itt Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája c. tanulmányt!

Még mielőtt nekikezdenél az önéletrajzod átírásának,  azonban olvass tovább, mert van egy jó hírem számodra. A sikeres önéletrajzíráshoz tovább szeretnék Neked segíteni hasznos tanácsokkal a Gerilla Önéletrajz Tippek ingyenes e-mailtanfolyamon.
Jelentkezz most rá és ajándékként azonnal elküdlöm „Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája” tanulmányt, ahol részletesebben is olvashatsz a leggyakoribb önéletrajz bakikról és ötleteket adok arra, hogyan tudod ezeket kikerülni.

Miért fontos, hogy már ma tegyél valamit a sikeres álláskeresésed felé?

Optimista álláskeresők azt gondolják, hogy 1 óra alatt összerakok egy sablonönéletrajzot, aztán elküldöm az összes álláshirdetésre, ami kicsit is tetszik és majd valahova én is kellek. Sajnos ki kell ábrándítsalak, mert ma nem ritka, hogy például egy asszisztensi állásra akár 300-nál is több önéletrajz érkezik be.

Éppen ezért Neked olyan önéletrajzra van szükséged, ami felkelti a munkáltató érdeklődését, ami kitűnnik akár több száz jelentkezés közül is. Ugyanis, ha sikerül elnyerned az olvasód figyelmét, akkor tovább fog olvasni, kíváncsi lesz rád, és Téged fog behívni interjúra.

Gondolj bele, mennyi álláskereséssel töltöt időt spórolnál meg magadnak, ha hirtelen valaki útmutatót adna arról, hogyan írd meg az önéletrajzod.

Hogyan tudok tenni azért, hogy sikeresebb legyen az álláskeresésem?

Itt van az első lehetőség, Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája tanulmány. Töltsd le gyorsan és olvasd el, írd át önéletrajzod és pályázz sikeresebben!

De ennyinél nem állunk meg. Továbbra is fogjuk a kezed a Gerilla Önéletrajz Tippek ingyenes e-mailtanfolyamon keresztül.

Ez egy különleges alkalom azoknak, akik változtatni akarnak álláskeresésükben. Ha felismerted már, hogy szükséged van végre egy versenyképes önéletrajzra, akkor kezd el már most átírni önéletrajzod.

Jelentkezz most a Gerilla Önéletrajz Tippek ingyenes e-mailtanfolyamra, hogy a többi hasznos cikkről, tippről se maradj le, és ajándékként azonnal elküldöm Neked „Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája” tanulmányt.

Sikeresebb álláskeresést kívánok!
Baráth András
Baráth András

Ui.: Ezen az ingyenes önéletrajzíró e-mailtanfolyamon olyan új, kevesek által ismert álláskeresési szemléletmóddal foglak felruházni, amely eredményesebbé teszik álláskeresésed. Nem érdemes hezitálnod rajta, mert veszíteni semmit nem veszíthetsz vele, nyerni viszont annál többet tudsz. Tarts velem és válj újra álláskeresőből munkavállalóvá!

Kérd el Te is a Gerilla Önéletrajz Tippek e-mailtanfolyamot és az ajándék tanulmányt!

[bottom_subscribe formletter=”adwords”]