Hogyan írjak végre jó önéletrajzot és találjak gyorsabban állást?

Új módszer és ingyenes önéletrajz tippek, amelyekkel sokkal több állásinterjú meghívást érhetsz el. Megmutatom, hogyan tűnj ki az önéletrajz minták és önéletrajz sablonok tömegéből, és találj előbb állást.

Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz?

Állást keresel, és kellene egy jó önéletrajz?

Ha tovább olvasol, meg fogom mutatni, hogy milyen önéletrajz technikákkal szerezhetsz gyorsabban állást. Ez az üzenet Neked szól, ha jelenleg állást keresel, vagy még csak gondolkozol rajta.

Köszönöm, hogy a segítségeddel 3 gyerekes anyukaként (GYES-ről visszatérve) is pár hónap alatt sikerült elhelyezkednem. Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamon kapott anyagaidból nyert sok lendület, friss ismeret és önbizalom nagy szerepet játszott ebben.

10 beadott pályázatomból 7-re válaszoltak, sőt amire külön büszke vagyok, hogy végül a meggyőző önéletrajzom és kísérőlevelem miatt egyetlen interjú után villámgyorsan mellettem döntöttek.

Magyar Orsolya

Magyar Orsolya, logisztikai szakember

Baráth András vagyok, önéletrajz szakértő. Minden ügyfelem egyetért abban, hogy az álláskeresés a visszajelzések hiánya miatt annyira frusztráló. Amiatt, hogy gondosan megírod, és elküldöd az önéletrajzodat, de a cégek még csak válaszra sem méltatják.

Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok?

Szerintem Te is tudod, mi az oka, hogy nem működnek a hagyományos önéletrajz minták és önéletrajz sablonok:

  1. Minden hirdetésre minimum tucatnyi, gyakran sok száz önéletrajz érkezik be, de a több ezer (!) sem ritka. A munkaadóknak egyszerűen nincs kapacitásuk mindenkinek visszajelezni.
  2. A jelentkezők önéletrajza alig különbözik egymástól. A motivációs levelek is fantáziátlanok és sablonosak. Mivel az önéletrajzod nem tűnik ki a több száz másik közül, nagyon valószínű, hogy el sem olvassák.

Az őszi HVG állásbörzén 587 álláskereső önéletrajzát néztem át. Talán 20-30 volt közöttük, ami megragadta a figyelmemet. Ez 5%. A másik 95%-ról látszott, hogy berögzült, eredménytelen önéletrajz sablonokat követnek. Tudod, mennyire fontos az első benyomás ekkora mennyiségű önéletrajz átnézésénél?

“Milyen önéletrajzzal érhetem el, hogy behívjanak állásinterjúra?”

Éppen ezért olyan önéletrajzra van szükséged, ami felkelti a munkáltató érdeklődését. Ami kitűnik akár több száz jelentkezés közül is. Ugyanis ha elnyered az olvasó figyelmét, akkor tovább fog olvasni.

Amikor ez megvan, akkor a következő lépésben úgy kell bemutatnod a tapasztalatodat, hogy az hihető legyen. Ám ez nem könnyű. A kiválasztási munkatársak szkeptikusak, mert sokan kozmetikázzák az önéletrajzukat.

A gerilla önéletrajz módszerekben pontosan azt tanítom, hogy:

  • Hogyan ragadd meg a figyelmet az önéletrajzodban;
  • Hogyan lehet hiteles és hihető, az amit írsz;
  • Hogyan kell megírnod az önéletrajzodat ahhoz, hogy a munkáltató állásinterjúra hívjon.

Ezekkel a módszerekkel nem találkozhatsz karrier-tanácsadó könyvekben, de az interneten szabadon elérhető önéletrajz sablonok között sem. Azok mind ugyanazokat a berögzült, de elavult önéletrajz mintákat tartalmazzák. Pedig ha a gerilla elveket követed, megtöbbszörözheted az állásinterjú meghívásaid számát. Ezáltal gyorsabban találhatsz állást.

“Hogyan tanulhatom meg a gerilla önéletrajz technikákat?”

Én meg tudom Neked mutatni, hogy mik ezek a szokatlan, de kipróbált önéletrajz technikák. Iratkozz fel a Gerilla Önéletrajz Tippek c. ingyenes e-mail tanfolyamra, hogy megoszthassam veled ezeket a kevesek által ismert, de kiemelkedően eredményes önéletrajz mintákat és módszereket!

Őszinte leszek veled. Nemcsak ingyenes tanácsokat kínálok. Mutatok majd olyan tanulmányt is, melyet megvásárolhatsz, ha akarsz. Ezt majd eldöntheted később.

Mindenesetre nem kevesebbet ígérek, mint azt, hogy már az ingyenes önéletrajz e-mail tanfolyam is egy új szemlélettel fog felruházni, mely eredményesebbé teheti az álláskeresésedet.

Szeretném még egyszer megköszönni a tanfolyamon kapott segítséget. Mellette elolvastam a ‘Megnyerő Állásinterjú Módszerek’ és a ‘Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszerek’ könyveidet, és a leírtak alapján gyakoroltam a szituációkat. Az önéletrajzomat és a kísérőlevelemet a módszereid alapján állítottam össze, és most már biztosan állíthatom, hogy működik a dolog.
A 40 leggyakoribb állásinterjú kérdés és a béralku minden alkalommal súlyponti kérdés volt.
A Te módszereddel lényegesen több állásajánlatot kaptam mint előtte, és alig 3 hónap alatt sikerült egy kedvemre való területi képviselői állást elnyernem, ahol hétfőn kezdek. Kívánok Neked és Kollégáidnak további sok sikert.

Sáfár Zoltán

Sáfár Zoltán, területi képviselő

Kérlek, igényeld most a “A Gerilla Önéletrajz Tippek” c. ingyenes e-mail tanfolyamot, melyhez most ajándékba adom az “Önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája” c. ingyenes tanulmányomat is!

Eredményes álláskeresést kívánok!

Baráth András
a Gerilla Önéletrajz Stratégiák megalkotója

Kérd el az ingyenes önéletrajzíró e-mail tanfolyamot és az ajándék tanulmányt!

Igen, kérem az ajándék tanulmányt!

Gerilla Önéletrajz Tippek

Ingyenes önéletrajzíró tanfolyam ajándék tanulmánnyal. Kérd el most!

Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az email címed!