Sikeresen regisztráltál + következő lépések

Írta: Baráth András

Gratulálok, a regisztrációd sikeres volt. Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája c. tanulmányomat már el is küldtem emailben, néhány percen belül megkapod. Mielőtt elolvasod, lenne 3 gyors kérésem:

1) Facebook meghívás

Először is meg szeretnélek hívni a személyes Facebook oldalamra is, ahol napi gyakorisággal osztok meg híreket és cikkeket a munkaerő-piaccal, álláskereséssel és a karriered mendzselésével kapcsolatban.

Ha fent vagy Facebookon, de még nem követed az oldalamat, akkor kérlek, kattints a Tetszik vagy Like gombra.

 

2) Hasznos cikkek emailben

A következő napokban emailben is szeretnék olyan hasznos cikkeket és videókat küldeni Neked, amik segítségedre lesznek az önéletrajzírásban és az állásinterjúra való felkészülésben.

A cikkeket a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címről fogom küldeni, időnként pedig Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőm is megosztja veled néhány hasznos írását.

Ezt csak azért mondom, hogyha tőlünk kapsz levelet, akkor azt érdemes megnyitnod, és elolvasnod. (Természetesen az emailekről bármikor leiratkozhatsz.)

3) Nézz szét a honlapunkon

Itt a Gerilla Önéletrajz Műhely weboldalán számos további segítséget találsz az álláskereséshez, önéletrajzíráshoz és állásinterjún való sikeres szerepléshez. A Hasznos cikkek menüpont alatt pedig legfrissebb írásainkat és videóinkat találod.

Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája c. tanulmányomat már el is küldtem emailben, de akár itt is le tudod tölteni:

Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája LETÖLTÉS >>

Sok sikert kívánok!

András

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.