Küldöm az állásinterjúra felkészítő tanulmányt

Írta: Baráth András

Kedves Álláskereső!

Gratulálok, a regisztrációd sikeres volt! A Hogyan válaszolj jól a 3 legnehezebb állásinterjú kérdésre c. tartalmazó tanulmányomat már el is küldtem emailben. Néhány percen belül meg is érkezik a postafiókodba, addig is lenne néhány rövid kérésem:

1) Facebook meghívás

Először is meg szeretnélek hívni a személyes Facebook oldalamra is, ahol napi gyakorisággal osztok meg híreket és cikkeket a munkaerő-piaccal, álláskereséssel és a karriered menedzselésével kapcsolatban.

Ha fent vagy Facebookon, de még nem követed az oldalamat, akkor kérlek, kattints a Tetszik vagy Like gombra.

 

2) Hasznos cikkek emailben

A következő napokban és hetekben emailben is elküldöm Neked a leghasznosabb cikkeimet és videóimat. Szeretnék ugyanis minden támogatást megadni ahhoz, hogy sikeresen  fel tudj készülni egy állásinterjúra, és mielőbb elnyerd az új állásodat.

A cikkeket a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címről fogom küldeni, időnként pedig Bartos Marianna vezető karrier-tanácsadó kolléganőm is megosztja veled néhány hasznos írását.

Ezt csak azért mondom, hogyha tőlünk kapsz levelet, akkor azt érdemes megnyitnod, és elolvasnod. (Természetesen az emailekről bármikor leiratkozhatsz.)

3) Nézz szét a honlapunkon

Itt a Gerilla Önéletrajz weboldalon számos további segítséget találsz az álláskereséshez, önéletrajzíráshoz és állásinterjún való sikeres szerepléshez.  Külön figyelmedbe szeretném ajánlani a Gerilla Önéletrajz Karrier Klubot, aminek tagjaként több, mint 30 online tréningünket éred el, és csoportos konzultációkon vehetsz részt. A Hasznos cikkek menüpont alatt pedig legfrissebb írásaimat és videómat találod.

Hogyan válaszolj jól a 3 legnehezebb állásinterjú kérdésre c. tanulmányomat tehát már elküldtem emailben, de akár innen is le tudod tölteni >>

Sok sikert kívánok!

András

A szerzőről

Baráth András

Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó. András álmodta meg és hozta létre 2009-ben a Gerilla Önéletrajz Műhelyt azzal a céllal, hogy segítsen elhelyezkedni az álláskeresőknek az általa kidolgozott gerilla önéletrajz módszerek valamint a modern álláskeresési technikák segítségével. András a legjelentősebb szakmai szervezet, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének (Professional Association of Resume Writers and Career Coaches) tagja, és vizsgázott szakértője. Büszke arra, hogy az elmúlt hét évben több ezer álláskereső talált új állást az általa tanított álláskeresési stratégiák segítségével.