Várj, van itt még egy különleges lehetőség számodra!

 

Hogyan írj olyan egyedi motivációs levelet, amivel megtöbbszörözheted az állásinterjú meghívásaid számát és az elhelyezkedési esélyeidet?

Szerezd meg most 90% kedvezménnyel a Sikeres motivációs levelek 7 titka c. online tanfolyamot, és mellé 5 sikeresen elhelyezkedő ügyfelem motivációs levelét.

Kedves Olvasó!

Baráth András vagyok, és az önéletrajzom mellé szeretnék most egy különleges, kedvezményes lehetőséget is felajánlani. De előtte hadd beszéljek röviden a motivációs levelekkel kapcsolatos két legnagyobb félreértésről. Gyanítom, hogy a két nagy félreértés közül az egyik Rád is jellemző.

1. Félreértés: a motivációs levélnek nincs különösebb szerepe a kiválasztás során

Az egyik komoly félreértés, hogy az álláskeresők egy jelentős csoportja egyáltalán nem tulajdonít jelentőséget a motivációs leveleknek. Azt gondolják, hogy szinte kizárólag az önéletrajz alapján fog eldőlni, hogy behívják-e állásinterjúra.

Pedig egy 150 cégvezető és személyzetis szakember közreműködésével készült felmérés szerint a motivációs levélnek a megkérdezettek 86%-a tulajdonított jelentős szerepet a felvételi döntésekben.

2. Félreértés: a motivációs levélben a saját motivációmról kell írniA sikeres motivációs levelek 7 titka | Gerilla Önéletrajz Műhely

A motivációs levél megírása komoly fejtörést és frusztrációt okoz még azoknak is, akik szerint célszerű ilyet csatolni a jelentkezésükhöz. Bosszúsak, mert nem igazán tudják, hogy mit írjanak bele. Hiszen mi más is lenne a motivációjuk, mint hogy meg tudjanak élni, el tudják tartani a családjukat, és ki tudják fizetni a csekkeket. És pont ezzel a felfogással van a probléma.

A motivációs levélben ugyanis nem a Te motivációdról kell írnod, tehát hogy miért szeretnéd betölteni az állást. Ez ugyanis ezen a ponton még abszolút nem fontos, az állásinterjún úgyis meg fogják kérdezni.

A motivációs levélben igazából arról kellene beszélned, hogy miért is érdemes Téged választania a leendő munkáltatódnak a több tucat másik jelölttel szemben. Magyarul a motivációs levélben el kell adnod magadat! Rendben, de hogyan?

Hogyan írhatsz ütős motivációs levelet?

Az elmúlt években több ezer álláskereső talált állást a tanácsaimat követve, és a sikerükben meghatározó szerepe volt a motivációs levélnek. Amikor egy sikeresen elhelyezkedő ügyfelem megköszöni a munkámat, szinte kivétel nélkül kiemelik, hogy a sikerükben az általam tanított motivációs levél struktúrának mekkora szerepe volt.

Ezt a bizonyítottan működő módszertant most Te is elsajátíthatod!

Köszönöm, hogy a segítségeddel 3 gyerekes anyukaként (GYES-ről visszatérve) is pár hónap alatt sikerült elhelyezkednem. Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamon kapott anyagaidból nyert sok lendület, friss ismeret és önbizalom nagy szerepet játszott ebben. 10 beadott pályázatomból 7-re válaszoltak, sőt amire külön büszke vagyok, hogy végül a meggyőző önéletrajzom és kísérőlevelem miatt egyetlen interjú után villámgyorsan mellettem döntöttek.

Magyar Orsolya

Magyar Orsolya, Törökbálint

Ismerd meg a Sikeres motivációs levelek 7 titkát!

Bartos Marianna kolléganőmmel, aki a Gerilla Önéletrajz Műhely szenior karrier-tanácsadója, összeállítottunk egy online tanfolyamot, aminek a Sikeres motivációs levelek 7 titka címet adtuk.

Ebben lépésről-lépésre bemutatjuk azt a technikát, amivel Te is kiemelkedő motivációs levelet írhatsz, és ezzel jelentősen megnöveled annak az esélyét, hogy elnyerd a megpályázott állást.

Az oktatóanyagból az alábbi kritikusan fontos kérdésre kapsz választ:

 • Hogyan mutasd be hiteles módon az erősségeidet a motivációs levélben, hogy a leendő főnök ne csak egy jó jelöltnek, hanem az egyik legértékesebb leendő munkatársának tartson Téged. Még mielőtt személyesen találkoztatok volna.
 • Milyen motivációs levéllel vehetsz célba, és pályázhatsz meg sikerrel olyan állásokat, amelyeket még meg sem hirdettek a munkáltatók. (A cégek ugyanis csak a pozíciók kevesebb, mint 20%-át töltik be álláshirdetések útján, így a rejtett állások megcélzása minden álláskeresési stratégia központi eleme kell, hogy legyen.)
 • Kinek kell küldened a motivációs levelet, hogy a lehető legnagyobb hatást érd el? Sokan azt gondolják, hogy a HR azaz személyzeti osztálynak, de amellett, hogy elküldöd nekik, még valaki másnak is el kell küldened, hogy maximális hatást érj el.
 • Mi az a varázslatos technika, amit profi értékesítők használnak a munkájuk során, amivel a bizonytalankodó partnereket is meg tudják győzni? Ezt a technikát KÖTELEZŐ használni minden motivációs levélben, ha a leggyorsabban szeretnél új állást találni.
 • Hogyan kell megszólítanod az olvasót a motivációs levélben. A “Tisztelt Hölgyem / Uram!” kifejezés ugyanis annyira elcsépelt és unalmas, hogy ennek használatát én már egyenesen megtiltottam ügyfeleimnek.
 • Hogyan tudod a hátrányaidat is úgy bemutatni a motivációs levélben, hogy a személyzetis munkatárs és leendő főnök a hátrányaid ellenére behívjon állásinterjúra. (Tipp: ha nem rejtegetni próbálod a hátrányaidat, hanem egy bevált fordulattal felhívod ezekre a kiválasztást végző szakemberek figyelmét, akkor ez óriási bizalmat ébreszt a munkáltatóban, hiszen mindenki más megpróbálja ezeket eltitkolni.)
 • Milyen stílusban célszerű megírnod a motivációs leveledet, hogy pozitív benyomást tegyél az olvasóra? Ez nagyon fontos kérdés, mert sok motivációs levél annyira hivatalos stílusban íródott, mintha az adóhivatal írta volna. Ilyen stílusban pedig nehéz bárkire is hatást gyakorolni.
 • Mi az a meghökkentő, de nagyon eredményes lezárási technika, amivel önmagában megtöbbszörözheted az állásinterjú meghívásaid számát. Sok ügyfelem ezzel érte el, hogy még a benyújtott pályázatok több mint felében eljutott legalább a telefonos vagy személyes állásinterjúig.
 • Milyen formában célszerű elküldened a motivációs levelet, melyik módszertől remélheted a leggyorsabb eredményeket. Személyesen kell bevinni, postán kell küldeni vagy emailben? És ha emailben küldöd, akkor csatolmányként kell küldeni vagy a levél szövegébe kell bemásolni? A jó választ megtudod az oktatóanyagból.

A Sikeres motivációs levelek 7 titka c. oktatóanyag garantáltan neked való, ha…4-Palyaorientacios-1x1-kicsi

 1. Középkorú vagy idősebb tapasztalt szakembernek tartod magad;
 2. Átlagos szaktudással rendelkező adminisztrátor vagy;
 3. Közép- és felső-vezetőként dolgozol vagy dolgoztál;
 4. A fiatal szakemberek vagy a fiatal anyukák táborát erősíted;
 5. Mérnök, pénzügyes, értékesítő, marketinges, tanár stb. pályán mozogsz;
 6. Középfokú végzettséggel rendelkezel.

Le vagyok döbbenve a módszeredtől! Mint HR-es, már hónapokkal ezelőtt feliratkoztam a hírleveledre, és sok érdekesnek tűnő bejegyzést olvastam. GYED-ről visszatérve idén januárban szembesültem azzal, hogy már nem volt hová visszajönnöm, és megkértek, hogy keressek állást, hiszen július 1-től már fel lehet mondani a kismamáknak is. Így januárban megvettem a Gerilla Önéletrajz oktatóanyagot, több nagyon jó tanácsot beépítettem az önéletrajzomba, bár úgy gondoltam, ez lassú folyamat lesz, és talán még az idén sikerül elhelyezkednem. Az egész azonban 1 hétig sem tartott. Január 31-én, kedden megírtam az önéletrajzom, szerdán elküldtem egy állásra, csütörtökön felhívott a vezető, pénteken interjú és aznap kaptam állásajánlatot is. Mindezt úgy, hogy középkorú, kisgyermekét egyedül nevelő, túlképzett nő vagyok, akinek a szakmájában ‘Dunát lehet rekeszteni’ a rengeteg jó és állástalan szakemberrel. Köszönöm még egyszer!

Szabó Márta

Szabó Márta, Budapest

Mennyibe is kerül a teljes “A Sikeres motivációs levelek 7 titka” c. online tréning?

Talán tudod, hogy a Gerilla Önéletrajzírás élő tanfolyamunk részvételi díja 50.000 Ft-ba kerül. Azért említem először ezt, mert a Sikeres motivációs levelek 7 titka c. online tréning kb. egy fél napos képzés anyagát tartalmazza.

Ugyanakkor ez a tudás annyira kulcsfontosságú minden álláskeresőnek, hogy egy olyan árat szerettem volna lehetővé tenni, amin ez a tudás anyag kivétel nélkül minden álláskereső számára elérhető.

Ezért is döntöttem az online tréning mellett, ahol nem kell termet bérelni, adminisztrációval bajlódni. És postázási ill. gyártási költséget sem kell fizetni, mint ahogy például a nyomtatott oktatóanyagaink esetében.

Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült egy olyan árat elérnünk, amely számodra sem jelent nagy megterhelést.

A Sikeres motivációs levelek 7 titka c. online tanfolyam összes videója, jegyzete, írásos anyaga együttesen csupán 9.990 Ft-ba kerül, de az önéletrajzom mellé most több, mint 90%-kal olcsóbban, mindössze 790 Ft-ért igényelheted.

Így van, a kedvezményes ár mindössze 790 Ft!

Miért adok ekkora kedvezményt?

Őszinte leszek, a Gerilla Önéletrajz Műhely fő szolgáltatásai a személyes konzultációk és az élő tantermi képzések, tehát nem ebből a 790 Ft-ból élünk.

Azért kínálok most ekkora kedvezményt, mert az imént letöltött önéletrajzom mellé szükséged lesz egy jó motivációs levélre, és ehhez szeretnék neked kézzelfogható segítséget nyújtani.

Másrészt azt remélem, hogy ha látod, hogy milyen versenyképes tudást tanulhatsz nálunk, akkor talán egy személyes konzultáción vagy például egy állásinterjú tréningen is viszont fogunk látni – már amennyiben további segítségedre lenne szükséged.

Kérem az oktatóanyagot »

Hiánypótló oktatóanyag baráti áron. Kell ennél több?

Szerintem kell, ezért az online tréninget megtoldom még két érdekes ajándékkal, így egy pillanatig sem kell gondolkoznod, hogy megéri-e a tanfolyam az árát.

1. ajándék: 5 sikeresen elhelyezkedő ügyfelem motivációs levele

Mit szólnál hozzál hozzá, ha a Sikeres motivációs levelek 7 titka c. oktatóanyag mellé elküldeném ajándékba 5 sikeresen elhelyezkedett ügyfelem motivációs levelét is? Igen, konkrétan azokat a kísérőleveleket, amelyekkel végül állást találtak.Sikeres ügyfél | Gerilla Önéletrajz Műhely

Azt figyeltem meg ugyanis az elmúlt években a tantermi képzéseink során, hogy a leghatékonyabb tanuláshoz az elméleti ismereteken túl teljesen gyakorlatias segítséget is kell adni.

Azért, hogy minél könnyebben, és minél jobb motivációs levelet írhass, elküldöm mintának 5 sikeresen elhelyezkedő ügyfelem pályázatát is. Biztos lehetsz benne, hogy ezek olyan hús-vér álláskeresők pályázatai, akik korábban hasonló nehézségekkel küzdöttek, mint Te, az általam tanított módszerek segítségével viszont meglepően gyorsan el tudtak helyezkedni.

2. ajándék: Baráth András személyes motivációs levele

És hogy teljes legyen a kollekciód, az imént letöltött önéletrajzom mellé elküldöm ajándékba a saját motivációs levelemet is. Így első kézből fogod látni, milyen motivációs levelet ír egy okleveles önéletrajz-szakértő.

Szinte még magam sem hiszem el, de végre van munkám! Minden harmadik elküldött pályázatom után behívtak állásinterjúra. Az elnyert állás esetében egy fejvadász talált rám, egészen pontosan a Profession.hu állásportálon találta meg a Gerilla Önéletrajz Módszerek szerint készített önéletrajzomat. És bár nem volt az adott iparágban tapasztalatom, én lettem a befutó. Íme egy idézet a fejvadásztól kapott levélből: “Engedje meg, hogy megjegyezzem, kiemelkedően jónak tartom a szakmai anyagát! Nagyon ritkán látok ilyen jól összeállított önéletrajzot!” Köszönöm szépen a segítséget!

“Bocsi

Bocsi Andrea, Piliscsaba

Hogyan tudod igényelni?

A sikeres motivációs levelek 7 titka c. online tanfolyam egy zártkörű, jelszóval védett internetes felületre feltöltött videó előadásokból és jegyzetekből áll, melyhez az igénylést követően néhány percen belül hozzáférsz. Csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd az oldal alján elérhető igénylő lapot, és mi pár percen belül küldjük az online rendszerhez szükséges belépési adataidat.

A sikeres motivációs levelek 7 titka c. videótréning díját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a PayPal online bankkártya-elfogadó megoldását, a Braintree-t vesszük igénybe, ami 100%-ig biztonságos, és a legmagasabb szintű nemzetközi titkosítási sztenderdeknek is megfelel.

A bankkártya adataidat mi nem ismerjük, és nem is tároljuk. Egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak.

Miért nem lehet banki átutalással fizetni?

A banki átutalás a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval terheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, oktatóanyagok kiküldése egyénileg, postai csekken érkező utalások stb.), ami mellett már többe kerül a leves, mint a hús. Egyszerűen nem éri meg.

A bankkártyás fizetés előnye, az alacsony erőforrás igénye, és költsége mellett – ami egyébként minket terhel -, hogy a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az online tananyaghoz. Az igénylést követően pár percen belül egy válaszüzenetben elküldjük az egyedi belépési kódodat és jelszavadat.

Ne várj tovább, kérd el most ezt a hiánypótló oktatóanyagot, ami a Te álláskeresésedet is fel fogja gyorsítani.

Itt tudod igényelni A sikeres motivációs levelek 7 titka c. online tréningünket:

Kérlek, hogy töltsd ki a megrendelőlapot!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek add meg a keresztnevedet!
Kérlek add meg az email címedet!
Kérlek add meg a telefonszámodat!

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kérlek add meg az irányítószámodat!
Kélek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Postázási adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ha biztosra akarsz menni, akkor az egyedi gerilla motivációs leveled mellé elkészíted a gerilla önéletrajzodat is. Ebben lesz segítségedre az én önéletrajzom mellett 5 sikeresen elhelyezkedett ügyfelemnek önéletrajza is (mérnök, könyvelő, irodavezető, informatikus, értékesítő), amiket szerkeszthető formában is elküldök neked, hogy a formázással ne kelljen bíbelődnöd, csak a tartalmat cserélned. Mindezekkel együtt garantáltan hamarabb fognak állásinterjúra hívni.

Pipáld be a fenti négyzetet, ha kéred ezt az egyszeri ajánlatot!

/

Teendőid

 1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával a díjat, és
 3. KÉSZ VAGY!

 

bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 442-es ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Kérlek, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a “Kérem az oktatóanyagot” gombra minél előbb, hogy már MA segíthessen Neked ez a tuti tippeket adó online tréning!

Baráti üdvözlettel:

Baráth András
önéletrajz-szakértő, elhelyezkedési tanácsadó