Végre jó lesz önéletrajzod!

Vajon mi a hiba a mostani önéletrajzodban? Miért van az, hogy a pályázataidra még csak választ sem kapsz, nem hogy állásajánlatot?

Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája c. ingyenesen letölthető tanulmányból mindjárt megismerheted az önéletrajzokban előforduló leggyakoribb problémákat. Ígérem, amint kiküszöbölöd ezeket, többet hívnak majd állásinterjúra, és előbb találsz állást.

Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának állásinterjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz?

Állást keresel, és kellene végre egy jó önéletrajz?

Ha tovább olvasol, meg fogom mutatni, hogy mik azok a leggyakoribb hibák, amelyek miatt nem kapsz visszajelzést az elküldött önéletrajzokra. Ez az üzenet Neked szól, ha jelenleg állást keresel, vagy még csak gondolkozol rajta.

“Hihetetlen, de igaz.”

“Tegnap elolvastam Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája című tanulmányt, és átalakítottam az önéletrajzomat, mert eddig sehonnan nem kaptam visszajelzést. Ma délelőtt elküldtem a javított önéletrajzomat, és két órával később már hívtak is egy cégtől állásinterjúra. Ez hihetetlen! Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít a jól megírt önéletrajz.”
– Csonka Tímea, Tatabánya

Üdvözöllek, Baráth András vagyok, okleveles önéletrajz szakértő. Álláskeresőknek segítek jobb önéletrajzot és motivációs levelet írni, hogy gyorsabban tudjanak elhelyezkedni.

“Mi a baj az önéletrajzommal?”

Ha abból indulok ki, amit sok száz ügyfelemnél láttam, akkor két fő probléma van:

  • Az egyik, hogy egyszerűen nem tanultunk meg önéletrajzot írni. Vajon legyen rajta fénykép, vagy ne legyen? A szakmai tapasztalataimat mutassam be előbb vagy a tanulmányaimat? Mi a fenét írjak a motivációs levélbe? – mert hogy az önéletrajzod mellé ezt is kell küldened. Ezekben a kérdésekben segít Neked az Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája c. tanulmány, melyet ingyenesen küldök el Neked emailben. Kérlek, igényeld itt az ingyenes tanulmányt.
  • A másik nagy probléma, hogy az önéletrajzok sablonosak és unalmasak. A legtöbb álláskereső az internetről letöltött sablonokat követi, így hát nem is csoda, hogy az önéletrajzok alig különböznek egymástól. Pedig nagy szükség lenne arra, hogy ki tudj tűnni a tömegből, hiszen egy álláshirdetésre gyakran több száz pályázat érkezik. Ha nem olvassák el az önéletrajzodat, akkor esélyed sincs.

“Milyen önéletrajzzal érhetem el, hogy behívjanak állásinterjúra?”

Miután kiküszöbölted az alapvető hibákat, olyan önéletrajzra lesz szükséged, ami felkelti a munkáltató érdeklődését. Ami kitűnik akár több száz jelentkezés közül is.

Meg fogom mutatni Neked, hogy:
  • Hogyan ragadd meg a figyelmet az önéletrajzodban?
  • Miről kell beszélned ahhoz, hogy a munkáltató állásinterjúra hívjon?
  • Hogyan pályázz álláshirdetésekre és a rejtett állásokra?

A “Gerilla Önéletrajz Tippek” c. ingyenes email tanfolyamban egyszóval azt tanítom, hogy hogyan állíts össze egy versenyképes önéletrajzot, amivel könnyebben eladhatod magad. Ezt az ingyenes tanfolyamot az Önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája c. tanulmány mellé fogom megküldeni neked. Kérlek, igényeld itt!

Ezekkel a módszerekkel nem találkozhatsz karrier-tanácsadó könyvekben, de az interneten szabadon elérhető önéletrajz sablonok között sem. Azok mind ugyanazokat a berögzült, de elavult önéletrajz mintákat tartalmazzák. Pedig ha a gerilla önéletrajz elveket követed, megtöbbszörözheted az állásinterjú meghívásaid számát. És gyorsabban találhatsz állást.

Köszönöm, hogy a segítségeddel 3 gyerekes anyukaként (GYES-ről visszatérve) is pár hónap alatt sikerült elhelyezkednem.

10 beadott pályázatomból 7-re válaszoltak, sőt amire külön büszke vagyok, hogy végül a meggyőző önéletrajzom és kísérőlevelem miatt egyetlen interjú után villámgyorsan mellettem döntöttek.

– Magyar Orsolya, logisztikai szakember

A jobb önéletrajzért most csak annyit kell tenned, hogy igényled a lap alján a Az önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája c. tanulmányt, ami mellé most ajándékba adom a “Gerilla Önéletrajz Tippek” c. ingyenes email tanfolyamot is.

Mind a tanulmány, mind az email tanfolyam ingyenes. Persze vannak fizetős önéletrajzírás képzéseim is, amire jelentkezhetsz, ha akarsz. Ezt majd eldöntheted később.

Nem kevesebbet ígérek, mint azt, hogy a leggyakoribb hibák kiküszöbölésével és az önéletrajzod felturbózásával máris sokkal jobb eredményeket érhetsz el.

Kérlek, igényeld most az “Önéletrajzok 5 legsúlyosabb hibája” c. ingyenes tanulmányomat, hogy minél hamarabb ütőképesebbé alakíthasd az önéletrajzodat.

Eredményes álláskeresést kívánok!

Baráth András

Baráth András
okleveles önéletrajz szakértő

Kérd el Te is a Gerilla Önéletrajz Tippek e-mailtanfolyamot és az ajándék tanulmányt!

[bottom_subscribe formletter=”adwords”]