Az alábbi űrlap kitöltésével tudod igényelni az ajándék 10 napos Karrier Klub tagságodat:

Igen, kérem a 10 napos ajándék Karrier Klub hozzáférést

Kérlek, töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot, és ahogy megbeszéltük a 100 forintos adminisztrációs díjat bankkártyáddal tudod kifizetni. Adataid megadása után nyomj rá az űrlap alján a "Csatlakozom a Karrier Klubhoz" gombra, mi pedig 10 percen belül elküldjük az egyedi belépési adataidat, amivel hozzáférsz a 25 online tananyaghoz álláskeresés, önéletrajz, állásinterjú és karrierépítés témában.

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek add meg a vezetéknevedet!
Kérlek, add meg a keresztnevedet!
Kérlek, add meg az e-mailcímedet!
Kérlek, add meg telefonszámodat!

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kélek add meg a cégnevet
Kérlek add meg az irányítószámot!
Kérlek add meg a várost!
Kérlek add meg az utcát, házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

3. LÉPÉS: Fizetési információk

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.

Braintree logó
/

Megértettem, hogy a 10 nap ajándék hozzáférés után - ha tetszik a Karrier Klub és tagja maradok a szakmai közösségnek - az 50%-os kedvezményes, mindössze bruttó 3.990 Ft havi díjat a most használt bankkártyámmal fizetem csoportos beszedéssel. Tudom, hogy a 10 nap alatt és utána is BÁRMIKOR emailben lemondhatom a tagságomat, és ekkor nem terhel semmilyen további költség.

Teendőid

  1. Töltsd ki ezt az űrlapot,
  2. fizesd ki bankkártyával a 100 forintos adminisztrációs díjat, és
  3. KÉSZ VAGY, már be is léphetsz a Karrier Klubba!

bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 442-es ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

A 100 forintos adminisztrációs díjat, ami az Online Tréning Központ rendszer használatának tranzakciós költsége, csak bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a PayPal bankkártya elfogadó szolgáltatását vesszük igénybe, ami 100%-ig biztonságos. A bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

Miért nem lehet banki átutalással fizetni? A banki átutalás a korábbi tapasztalataink szerint olyan mértékű adminisztrációval teheli a munkatársaimat (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett nem tudnánk ezt az ajándék kipróbálási lehetőséget biztosítani.

Úgy döntöttünk, hogy az adminisztratív teendők helyett szeretnénk a szakmai munkára, a minél magasabb szintű szakmai támogatásra összepontosítani, ezért tettük le a voksunkat a bankkártyás fizetés mellett.

Ne várj tovább, kérd az ajándék 10 napos hozzáférést a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub oktatóanyagaihoz! Az egyedi, névre szóló belépési adatokat regisztráció után néhány percen belül küldjük.

Kérlek töltsd ki most a fenti regisztrációs lapot az ajándék 10 napos klubtagságod igényléséhez:

Regisztrálok »