5 ugyfelem – sales

5 sikeres Gerilla Önéletrajz- és Motivációs- levélminta, amire bármikor szükséged lehet

Igényeld most az 5 ÚJ, 2018-ban bevezetett és minden eddiginél eredményesebben működő, új Gerilla formula szerint készült önéletrajzot. Csak letöltöd és használod!

Ez az egyszeri, akciós lehetőség csak 2018.12.04 kedd éjfélig él:

NAP
0
-31
-6
ÓRA
-1
-9
PERC
-4
-9
MÁSODPERC
-5
-2

Kedves Álláskereső!

Fel szeretnék ajánlani Neked egy különleges és értékes segítséget. Mégpedig azt, hogy elküldöm Neked öt sikeresen elhelyezkedő ügyfelem nyerő önéletrajzát mintának. Hogy miért?

Azért, mert az internetről szabadon letölthető önéletrajz-minták elavultak, sablonosak és nem működnek.

Nem csak az a baj velük, hogy tele vannak szakmai hibával. A legnagyobb baj az, hogy mindenki ezeket az elavult sablonokat másolja, ezért az egyik jelentkezés olyan, mint a másik. Így pedig lehetetlen kitűnni a pályázók tömegéből!

Ha eddig Te is hiába küldözgetted a pályázataidat, mert alig hívtak állásinterjúra, akkor könnyen lehet, hogy nem is Veled van probléma… hanem az önéletrajzoddal.

A jó hír az, hogy ha sikerül versenyképes önéletrajzot írnod, akkor nagyot lendíthetsz az álláskereséseden: jóval több állásinterjúra juthatsz be, és gyorsabban helyezkedhetsz el.

Milyen esetben ajánlom a minták letöltését?

 • Ha már régóta tervezed, hogy állást váltasz, és szeretnél a lehető legkevesebb felesleges időt elpocsékolni az eredménytelen önéletrajz küldözgetéssel. (Ebből az 5 mintából megtanulhatod, hogy milyen formai és tartalmi Gerilla trükköket kell ehhez bevetned.)
   
 • Ha már egy ideje pályázgatsz, de eddig kevés pozitív visszajelzést kaptál. (A minták segítségével azonnal átírhatod te is a meglévő önéletrajzodat és egy ütős pályázatot faraghatsz belőle.)
   
 • Ha pályát szeretnél módosítani. (A mintákban bemutatott új formulát kifejezetten ajánlom pályamódosítóknak.)
   
 • Ha magasabb fizetést szeretnél. (Ha szeretnéd jobban pozícionálni magad, jobb benyomást kelteni már az önéletrajzoddal, akkor csak ezt az új Gerilla formulát használd!)
   
 • Ha egy jobb cégnél akarsz dolgozni. (És azt akarod, hogy a pályázatod kitűnjön a tömegből, akkor muszáj ütős önéletrajzzal indulnod.)
   
 • Ha le akarod cserélni a főnököd. (És nem akarsz több hónapot sikertelen keresgéléssel tölteni.)
   
 • Ha tapasztalt szakember vagy és úgy érzed, nehéz olyan önéletrajzot írnod, amire nem sütik rá azonnal, hogy túl idős vagy túlképzett vagy. (A mintákban minden korosztályra és mindenféle szakterületre mutatok példát.)
   
 • És ha akár most, akár később szeretnél egy jó állást találni. (Mert ugye nem mindegy, hogy te válogathatsz-e a jó ajánlatok között, vagy csak egyetlen ajánlatra tudsz/kell igent mondanod.)

Bármelyik is igaz rád, töltsd le és használd te is a mintákat, nagy hasznát fogod venni, meglátod.

Írj egyedi Gerilla Önéletrajzot!

Ahelyett, hogy a netet bújnád önéletrajz-sablonok után, használd mintaként ezt az öt bizonyítottan eredményes önéletrajzot és motivációs levelet, amelyből kiderül, hogy:

• Hogyan tudod elhitetni a munkáltatóval, hogy Te rátermett szakember vagy és alkalmasabb lennél a feladatra, mint a többi pályázó? Ez kell ugyanis ahhoz, hogy behívjanak állásinterjúra.

• Érdemes-e fényképet használni az önéletrajzodon, vagy nem? (Ezt nagyon sokan rosszul tudják, és ezzel sokat rontanak az esélyeiken).

• Milyen technikával tudod az életkorodat leplezni, hogy ne utasítsanak el amiatt, mert idősebb, vagy éppen túl fiatal vagy?

• Mi az a két új technika, amivel hitelesebb lesz az önéletrajzod, és a kevésbé kézzelfogható erősségeidet (pl. jó kommunikációs készség, vezetői készség stb.) is hitelesen tudod bemutatni. Az egyszerű felsorolás sajnos nem működik…

• Hogyan célszerű megragadni az olvasó figyelmét az önéletrajzod elején, hogy a személyzetisek végig is olvassák a pályázatodat?

#1.

Talán tudod rólam, hogy főállású önéletrajz-szakértőként és elhelyezkedési tanácsadóként dolgozom.
Az elmúlt években több, mint ezer álláskeresőnek segítettem már elhelyezkedni elsősorban azáltal, hogy megtanítottam őket versenyképesebb önéletrajzot írni.

#2.

Rendszeresen hívnak meg szakértőnek az RTL Klub televízióba, a Kossuth Rádióba, valamint a HVG Állásbörzére. 2010 óta tagja vagyok a legjelentősebb szakmai szervezetnek, az Önéletrajzírók és Karriertanácsadók Nemzetközi Szövetségének, ahol Professzionális önéletrajzíró képesítést is szereztem.

#3.

Biztos lehetsz tehát benne, hogy ügyfeleim önéletrajzából és motivációs leveléből kipróbált és bevált ötleteket meríthetsz. Élj tehát a lehetőséggel, kérd el most ezt az 5 sikeres pályázatot. Ha már valakinek szereztek állást, akkor biztosan Neked is segítségedre lesznek az elhelyezkedésben.

Így juthatsz hozzá az 5 sikeres önéletrajzhoz…

Gondolom, megérted, hogy ezek az önéletrajz-minták bizalmas dokumentumok, ezért nem szeretném, ha az internetre kikerülnének. Másrészt, ha mindenki számára szabadon elérhetővé válnának, akkor sérülne a Gerilla Önéletrajz egyedisége, és számodra sem lenne olyan értékes.

Éppen ezért kizárólag egyedi igénylés alapján, névre szólóan és jelszóval védve fogják a munkatársaim elküldeni számodra az 5 önéletrajzot emailben.

Bár könnyedén elkérhetnék ezért az öt sikeres pályázatért akár több ezer forintot, hiszen az önéletrajzírás tanfolyamom részvételi díja is 49.990 Ft, én mégis ingyen, pontosabban szinte ingyen szeretném ezeket az értékes dokumentumokat a rendelkezésedre bocsátani.

Mindössze annyit kérek, hogy az igénylések feldolgozásával járó 990 Ft adminisztrációs díjat vállald át tőlem.
Így van, jól értetted: bankkártyás fizetés esetén mindössze 990 Ft-ért szerezheted meg az önéletrajzokat, amit az oldal alján tudsz igényelni. Tulajdonképpen így egy nyerő pályázat darabja mindössze 200 forint befektetést igényel a részedről!

Azonban kivételesen lehetőséget adok átutalásos befizetésre, de mivel ez jelentős adminisztrációs terhet ró a kollégáimra, ezért átutalás esetén 1.190 Ft-ért tudom rendelkezésedre bocsátani az 5 ügyfelem önéletrajz mintáját. Amennyiben motivációs levélre is szükséged van, akkor a megrendelő űrlapon 990 Ft-ért tudod pluszban elkérni. Sőt lehetőséged van angol nyelven írt gerilla önéletrajz mintákat is letölteni néhány napig 990 Ft-ért. Ez a lehetőség egy évben egyszer elérhető, de nem biztos, hogy jövőre újra elérhető lesz.

Ha átutalással fizetnél, akkor az igénylésed beérkezését követően a munkatársaim elküldik majd a számlát, ami alapján a 1.190 Ft-os adminisztrációs díjat rendezni tudod. Amint megérkezik az utalásod, a munkatársaim a feldolgozást követően máris küldik az 5 sikeres önéletrajzot, és amennyiben pluszban elkérted az angold nyelvű mintákat és a motivációs levél mintákat is. 

“Rendben, élek a lehetőséggel!”

Ha élsz ezzel az egyszeri lehetőséggel, nagyban megkönnyíted magadnak az önéletrajzod és motivációs leveled elkészítését. Hiszen sokkal könnyebb jól bevált mintákat követni, mint heteket, hónapokat tölteni a bizonytalan próbálkozásokkal.

Ezek az önéletrajzok ugyanis már másoknak hoztak állást, így nyugodtan támaszkodhatsz rájuk.

Kérlek, igényeld most az 5 sikeresen elhelyezkedő ügyfelem önéletrajzát!


A munkatársaim pedig az igényléstől számított egy-két munkanapon belül küldik is Neked a jelszóval védett önéletrajz mintákat átutalás esetén, bankkártyás fizetés esetén viszont AZONNAL elküldjük emailben!
Fontos: ez egy korlátozott, mindössze néhány napig elérhető lehetőség. Ne várj az igényléssel, mert könnyen lehet, hogy lemaradsz róla!

Ez az egyszeri, akciós lehetőség csak 2018.12.04 kedd éjfélig él:

NAP
0
-31
-6
ÓRA
-1
-9
PERC
-4
-9
MÁSODPERC
-5
-2

Kérlek, hogy töltsd ki a megrendelőlapot!

Kérlek, töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy Tiéd legyen az 5 sikeresen elhelyezkedő ügyfelem nyerő önéletrajza, ami garantáltan felpörgeti majd az álláskeresésed és akár rekordidő alatt el fogsz tudni helyezkedni.

Legalább egy terméket rendelnie kell!
Hogyan szeretnél fizetni?
Kérlek, hogy add meg a fizetési módot!

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Kérlek hogy add meg a vezetéknevedet!
Kérlek hogy add meg a keresztnevedet!
Kérlek hogy add meg az email címedet!
Kérlek hogy add meg a mobilszámodat!

2. LÉPÉS: Postázási/számlázási adatok

Ha a számlázási cím eltér a postázási címedtől, akkor vedd ki a pipát a lenti dobozból, és utána megadhatod a számlázási címedet is.
Kérlek, add meg az irányítószámodat
Kélek add meg a várost
Kérlek add meg az utcát
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ha biztosra akarsz menni, akkor az egyedi gerilla önéletrajzod mellé egy megnyerő motivációs levelet is készítesz a pályázáshoz. Ebben lesz segítségedre az az 5 motivációs levélminta, amelyekkel ügyfeleim már sikeresen pályáztak.

Pipáld be a fenti négyzetet, ha kéred ezt az egyszeri ajánlatot is.

990 Ft

Ha olyan helyekre pályázol, ahol angol pályázatot is kérnek Tőled, akkor ez a pár minta nagyon hasznos kiindulópont lesz számodra.

Pipáld be a fenti négyzetet, ha kéred az angol nyelvű mintákat is.

990 Ft

3. LÉPÉS: Fizetési információk

/

A bankkártyás fizetés egy nagy nemzetközi bankkártya-elfogadó rendszeren keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mi nem kapjuk meg, és nem is tároljuk a bankkártyaadataidat.

Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérlek csak egyszer kattints a "Megrendelem" gombra és várj, amíg elmentjük a rendelésedet! A kék, "Megrendelem" gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Hogyan tudod megrendelni?

 1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával a díjat vagy válaszd az átutalásos fizetést, és
 3. KÉSZ IS VAGY!
bankcard-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a Dropbox.

question-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor hívj minket munkaidőben a 06-20-779-3373-es számon, vagy írj nekünk e-mailt a barathandras@gerillaoneletrajz.hu címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankcard-front

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankcard-back

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.