Kell önéletrajzot írnod angolul is?

Ez a lehetőség akkor fontos számodra, ha angolul is szeretnéd elkészíteni az önéletrajzodat vagy kísérőleveledet.

Önéletrajz és kísérőlevél angolul

Egy jó jelentkezést magyarul sem könnyű megírni, hát még angolul! Bizonyára Te is ültél tanácstalanul már a monitor előtt a megfelelő kifejezést keresve. Egyes angolul írt önéletrajzok úgy hangoznak, mint egy vállalati éves beszámoló. Nyelvtanilag pontos, de meggyőzés szempontjából teljesen eredménytelen.

Nem elég azt az önéletrajzunkba írnunk, hogy folyékonyan beszélünk angolul, ezt a szövegezésnek tükröznie is kell.

Egy professzionálisan megírt angol nyelvű jelentkezéssel hatalmas előnyre teszel szert egy állásért folyó versenyben. Míg a többség legfeljebb közepes minőségű önéletrajzot nyújt be, addig a Te makulátlan pályázatodat öröm lesz olvasni még angol nyelven is.

Miután huzamosabb ideig éltem Chicagóban, Londonban, és 8 évet dolgoztam egy brit cégnél, a finomságokra is figyelve tudok Neked segíteni az angol nyelvű pályázatod elkészítésében.

Ezért összeállítottam a Gerilla Önéletraj Módszerek Angol Nyelvű Kiegészítő Mellékletét, melyben a következőket találod:

  • 10 db gerilla önéletrajz angol nyelven
  • 10 db gerilla kísérőlevél angolul
  • angol nyelvű szövegírási segédlet
  • önéletrajz szógyűjtemény (ezeket a szavakat igyekezz használni)
  • kerülendő szavak listája (van belőlük jó sok)

Az Angol Nyelvű Kiegészítő Mellékletnek az ára 9.990 Ft helyett most csupán 3.990 Ft.

Ezt az egyszeri nagymértékű kedvezményt azért tudom most felajánlani, mert rengeteg adminisztrációt (számlázás, postázás stb.) spórolunk meg, ha most rendeled meg ezt a mellékletet.

Éppen ezért, ha csak később rendelnéd meg a mellékletet, akkor sajnos elveszítenéd ezt az 6.000 Ft kedvezményt. Ne hagyd ezt elveszni!

Rendeld meg most az angol nyelvű kiegészítő mellékletet 9.990 Ft helyett 3.990 Ft-ért, és tedd profivá az angol nyelvű pályázatodat is.

A Gerilla Önéletrajz Módszerek megrendelés véglegesítéséhez kattints a fenti gombra.

Köszönöm:


Baráth András
okleveles önéletrajz szakértő