Kedves [mssys_firstname]!

Karrier Klub tagként most lehetőséged van teljesen ingyenesen részt venni valamelyik 50.000 forint értékű egész napos tréningünkön a következő 3 hónapon belül. Több időpont közül is választhatsz az Önéletrajzírás és az Állásinterjú-felkészítő tréning esetében is.

Itt tudsz tréninget és időpontot választani »

Még nem tudod, hogy melyik képzést érdemes választanod? Akkor olvass tovább, mert röviden bemutatom melyik egész napos tantermi képzésünk miben tud Neked segíteni.

Önéletrajzírás és Állásinterjú tréning | Gerilla Önéletrajz Műhely

Az Önéletrajzírás Tantermi Képzés felépítése

A Gerilla Önéletrajzírás Tantermi Képzés egy egész napos, kiscsoportos élő tanfolyam, mely a következő négy modulból áll:

1) Pályaorientáció modul: Legelőször is megtanítunk arra, hogyan mérd fel, mik a piacképes erősségeid, azaz melyek azok a területek, amire van kereslet a gazdaságban, és ahol feltehetően jobb vagy, mint más álláskeresők. Hiszen ha ezekre építesz, akkor könnyebben el fogod tudni adni magad.

2) Álláskeresési technikák modul: Itt megnézzük, hogy milyen állásokra és milyen módon kell elküldened a gerilla önéletrajzodat ahhoz, hogy biztosan el is olvassák a döntéshozók. És azt is megbeszéljük, hogy egyáltalán hol találod meg ezeket az állásokat (megsúgom, nem az állásportálokon).

3) Önéletrajzírás modul: A hármas modulban együtt, fejezetenként írjuk meg az önéletrajzodat. A helyszínen ki fogunk tölteni egy speciális önéletrajzírás munkafüzetet, hogy otthon már csak be kelljen gépelned az önéletrajzodat.

4) Motivációs levél modul: Az utolsó modulban a motivációs levél megírásának technikáit vesszük át. Így már könnyűszerrel fogsz tudni olyan kísérőlevelet írni, ami valóban meggyőző, és arra ösztönzi a kiválasztást végző szakembert, hogy mielőbb állásinterjúra hívjon.

Biztos vagyok benne, ha részt veszel ezen a tréningen, Neked már nem lesz nehéz megtalálnod a számodra megfelelő állásokat, és bejutni az állásinterjúra. Ha erre van szükséged, akkor válaszd ezt a tréningünket.

De ha Neked az állásinterjún való szerepléshez, a bértárgyalás kell a segítség, akkor az Állásinterjú-felkészítő Tantermi Képzésünket ajánlom.

Így néz ki az Állásinterjú-felkészítő Tantermi Képzés

Az állásinterjú-felkészítő tréning is egy egész napos, kiscsoportos, élő képzés, mely a következő négy modulból áll:

1) Az állásinterjú felkészülés lépései modul: Legelőször is megnézzük, hogyan készülj fel a cégből, a vezetőből, a pozícióból, és milyen kérdéseket tegyél fel az állásinterjún.

2) Meggyőzési technikák modul: Az állásinterjú tréningnek ez az egyik legfontosabb modulja. Megismertetjük veled azokat kísérletekkel alátámasztott, ám könnyen elsajátítható és alkalmazható meggyőzési technikákat, amelyeknek köszönhetően bizonyítottan hitelesebb, szimpatikusabb és megnyerőbb leszel az interjú során.

3) A leggyakoribb állásinterjú kérdések modul: Mint ahogyan a neve is mutatja, ebben a blokkban a leggyakoribb állásinterjú kérdéseket vesszük át. Sok-sok egyéni példán keresztül együtt megbeszéljük, hogy melyek a legjobb adható válaszok a legkellemetlenebb kérdésekre is.

Azokról a nehezebb szituációkról is részletesen beszélünk, hogy hogyan kezelj hazugság nélkül olyan nehéz kérdéseket, amikor a valóságban történtek kendőzetlen tálalása egyértelmű hátrányt jelenthet a megítélésedben. (pl. kisgyermek, életkor, nyelvtudás hiánya, stb.)

4) Bértárgyalás modul: Ez a modul magáért beszél, amely során az elejétől a végéig átbeszéljük a bértárgyalás folyamatát, és a legjobb bértárgyalási technikákat. Sok álláskereső nem is ismeri azokat a buktatókat, amelyek miatt évi százezres vagy vezető munkakörök esetén akár milliós nagyságrendű kompenzációtól esik el. Sőt, akár konkrét állásokhoz tartozó fizetési szintekről is felbecsülhetetlen értékű információt kaphatsz (akár négyszemközt is).

Az állásinterjú-felkészítés tréning is egy kiscsoportos tréning, ahol szerepjátékon és speciális gyakorlatokon keresztül be is gyakoroljuk, hogy az egyes válaszadási, meggyőzési vagy stresszkezelési technikákat hogyan kell a használni.

Döntöttél? Akkor jelentkezz itt az általad választott tréningre »

Mikor és hol vehetsz részt ezeken a képzéseken?

Mind az önéletrajzírás, mind az állásinterjú-felkészítő képzés a budapesti irodaházunkban lesz, ami a hármas metró Klinikák megállójától 5 perces sétával elérhető. Ha pedig autóval jössz, az utcán könnyedén megoldható a parkolás.

A pontos cím: 1096 Budapest, Vendel utca 11.

Az irodaház

Az Önéletrajzírás Tantermi Képzés választható időpontjai:

2016. július 14. csütörtök

2016. július 21. csütörtök

2016. augusztus 25. csütörtök

2016. szeptember 8. csütörtök

Az Állásinterjú-felkészítő Tantermi Képzés választható időpontjai:

2016. július 15. péntek

2016. augusztus 4. csütörtök

2016. szeptember 1. csütörtök

2016. szeptember 15. csütörtök

A tréningek egész napos, kiscsoportos intenzív képzések, amiket csak néhány rövidebb szünettel szakítunk meg. Minden képzést reggel 9:00-kor kezdünk és 18:00 órára befejezzük a programot.

Itt tudod a helyed lefoglalni az általad választott időpontra »

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni az általad választott önéletrajzírás vagy állásinterjú-felkészítő tréningükre.

Ne feledd kérlek, hogy ezt az ajándékot 3 hónapon belül, de legkésőbb szeptember 30-ig fogod tudni beváltani. Annak érdekében, hogy minél előbb még több segítséget nyújthassunk neked azt javaslom, hogy jelentkezz már a júliusi és augusztusi időpontok egyikére.

Csak 1 feltételem van

A részvételhez mindössze egyetlen feltételem van, hogy a tréninghez érvényes klubtagsággal kell rendelkezned.

Szükség esetén a jelentkezésedet módosítani a választott tréning napot megelőző 3 munkanapig tudod. Ha esetleg ezt meghaladóan tennéd vagy lemondás nélkül nem jelennél meg a képzésen, akkor sajnos elveszted ezt az ingyenes tréning részvételi lehetőséget. (A szabad helyek függvényében elképzelhető, hogy tudunk későbbi időpontot ajánlani, de erre sem kötelezettséget, sem felelősséget nem tudunk vállalni).

Kérlek gondold át, hogy melyik tréningre és mikor szeretnél jönni, és töltsd ki egyszer az alábbi űrlapot:

FORM

Kérlek, töltsd ki a fenti űrlapot, majd kattints a “Jelentkezem” gombra minél előbb, nehogy előbb beteljen az a képzési nap, mint amit Te is választani szeretnél.

Amennyiben jelentkezésed után pár percen belül nem kapsz visszaigazoló emailt, akkor kérlek, küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a barathandras@gerillaoneletrajz.hu e-mail címre, és kollégáim felveszik Veled a kapcsolatot.

Baráti üdvözlettel:

Baráth András
önéletrajz-szakértő, elhelyezkedési tanácsadó